|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srce se mi trga...
20.6.2011 0:32:06   
hrchy
ker mam toliko solate, da je niti slucajno ne bom mogla pojest v naslednjih dneh... razen ce zajec ratam...user posted image

a se solato lahko se kako drugace pripravi, kot samo... "solato"?
kaksni alter recepti, pliz! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srce se mi trga...
20.6.2011 8:01:56   
ajataja
hm,pomoje je edina rešitev da si nabaviš kakega zajčka ,da ti bo pomagal jest user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
20.6.2011 8:17:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: srce se mi trga...
20.6.2011 8:32:11   
mateyka
valjda - razdeli med lačno ljudstvo. mogoče ti kdo kdaj povrne s kako drugo rečjo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: srce se mi trga...
20.6.2011 9:15:18   
Hope2
Če si preškrt za delit, sem enkrat gledala nigello al pa kakega drugega kuharja- me skleroza dajeuser posted image in je solato podušila pa s testeninami ali njoki naredila. In sicer najprej prepražiš slanino/pršut, vržeš gor solato narezano na trakce (1cm), dušiš oz na pol pražiš, bel vinček, dodaš še mladi grahek in kuhane testenine- parmezan

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: srce se mi trga...
20.6.2011 11:14:37   
hrchy
Ah, verjemite mi, da talam, kar se da... Ampak prvo leto vrtnarim, pa sem malo pretiravala....user posted image Me tri tedne ni bilo doma, tako da se je ni sproti jedlo, vceraj me je pa kap, koliko jo je...

Hope2, hvala za recept, ce je se kaksen 'na lagerju' se priporocam!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: srce se mi trga...
20.6.2011 12:25:03   
Hope2
1.  http://thyme2.typepad.com/thyme_for_cooking_/2007/07/lettuce-eat-sou.html

2. Dress and serve in a salad. Shred and add to a spring or summer vegetable soup just before the end of cooking. Braise with peas (20-30 minutes). Brush with marinade, then grill halved crisp lettuces like Romaine on a barbecue, three minutes each side.


3. This recipe is adapted from "The Wisdom of the Chinese Kitchen," by Grace Young (Simon & Schuster, 1999).INGREDIENTS:1 head iceberg lettuce1 1/2 teaspoons light soy sauce1 1/2 teaspoons sesame oil1 teaspoon Shao Hsing rice wine or dry sherry3/4 teaspoon sugar1/4 teaspoon freshly ground white pepper3 tablespoons vegetable oil3 garlic cloves, smashed and peeled1/4 teaspoon kosher saltINSTRUCTIONS:Core the lettuce and cut into quarters. Separate into leaves. Wash and dry the lettuce thoroughly.Combine the soy sauce, sesame oil, rice wine, sugar and pepper in a small bowl.Heat a wok or 14-inch skillet over high heat until hot but not smoking. Add the vegetable oil and garlic, and stir-fry 10 seconds. Add the lettuce and stir-fry 1 minute. Add salt and stir-fry another minute, or until lettuce is just limp. Swirl in the sauce and cook 1 minute longer, or until the lettuce is just tender and is still bright green. Serve immediately.Serves 4 to 6 as part of a multi-course mealPER SERVING: 85 calories, 1 g protein, 3 g carbohydrate, 8 g fat (1g saturated), 0 cholesterol, 172 mg sodium, 1 g fiber.
4. http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1659/braised-lettuce-with-peas

5. http://query.nytimes.com/gst/fullpage.html?res=9405E3D8153FF93AA35757C0A96E9C8B63&scp=2&sq=Lettuce+Fish+&st=nyt

Jaz bi še vedno raje na solatah ostalauser posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Ime za deklico
teba

Katero ime vam je všeč?

Nina (33%)

Iva Nina (11%)

Zala (56%)


Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!