Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Iz nespečnice v zaspanko, ampak tole je pa že... 18.8.2005 14:27:36
|
|
|
|
taška30
|
No, takole je pri nas: do cca. 3 mesecev ni mala spala čez dan skoraj nič, recimo da se je 2x na dan zmotila, pa zadremala za 15 minut (sem že večkrat pisala o tem). Potem smo šli na morje in tam je spala kar veliko - dopoldne dve uri v vozku na plaži, popoldne isto, pa še vmes malo. Pa sem rekla, ja očitno otrok rabi spanje, le zaspati ne zna (v vozku je tudi prej kar hitro zaspala) in sem ubrala novo taktiko in jo kar malo na silo spravljala spat čez dan. Ko je postala malo tečna, jo sploh nisem več poskušala animirati, ampak sem jo popokala v roke, pa 3 kroge po sobi, pa je mrknila. Sem bila vesela za znoret, da je 2x na dan spala po 1 uro. Sedaj pa: spi čedalje več in več. Že kak teden izgleda takole: spat ob cca. 20.30 spi do 8-9 zjutraj (vmes 1-2 jemo). Ob polenajstih dopoldne že zeha na veliko, spi od 2-2,5 ure. Okoli treh popoldne spi spet enouro in pol, ob šestih pa spet zeha, pa spi še eno uro. Smo poskusili tole zadnje spanje vključiti v nočno, pa se ni obneslo, ker je bila potem ob 21-ih budna ko zajec do polnoči. Zdaj pa jaz ne vem, a je normalno da tolk spi, a vaši 3,4 mesečniki tudi ali se samo meni zdi čudno, ker prej ni spala nič?!? Kar naenkrat pa takšna sprememba? Se mi pa zdi da raste ko konoplja, čeprav je dojenj zdaj občutno manj? No, hvala da ste prebrale tole kačo. Koliko spijo pri vas čez dan?
|
|
|
|
Iz nespečnice v zaspanko, ampak tole je pa že... 18.8.2005 14:45:40
|
|
|
|
atinav
|
Ja prvo čestitke:bravo::bravo:...ti pa moram povedati da pri nam je bilo čisto isto...do 4 meseca nismo spali podnevi skoraj čisto nič...ponoči se je pa Tian zbujal na približno 3 ure. Zdaj pa spimo skoraj tako kot vaša :duda:...nisem si predstavljala da bo naš :duda:sploh kdaj spal več kot 30 min podnevi. Jaz vem da smo kar nekaj časa rabili da smo se navadili na našo :duda: in ugotovili kaj bi sploh rad in kaj vse mu sploh paše. Želim ti veliko takih dni! papa
|
|
|
|
Iz nespečnice v zaspanko, ampak tole je pa že... 18.8.2005 16:11:18
|
|
|
|
CatJa
|
Jan kaksnih pet mescev ni spal cez dan. Mogoce tu in tam kasnih 20 min. Je pa ponoci celo noc. No, potem je pa ocitno omagal in potem potegnil 2x na dan po dve uri.
|
|
|
|
Iz nespečnice v zaspanko, ampak tole je pa že... 18.8.2005 17:25:24
|
|
|
|
Blink1
|
Jaz se ne bo obremenjevala.... Ritem spanja se spreminja iz tedna v teden. Meni je mala nekaj časa spala 3 x na dan (kje so tisti časi), potem nekaj časa nič ( :hudicek: ), potem 2x itd... Tvoja je zdajle toliko stara, da že počasi dojema da se okoli nje nekaj dogaja in je od tega tudi bolj utrujema....Toliko novih stvari, vtisov...Kot pravi moja mama: "Možgančke je treba spočit, da ne pregorijo." :)-
|
|
|
|
Iz nespečnice v zaspanko, ampak tole je pa že... 18.8.2005 20:40:32
|
|
|
|
Anonimen
|
normalno ja. naša je spala tolk od rojstva, pa še zdej rada spi. lp, lara
|
|
|
|
Iz nespečnice v zaspanko, ampak tole je pa že... 18.8.2005 21:26:31
|
|
|
|
HuAnita
|
Tudi naša sprva podnevi ni spala, potem pa kar veliko, še v bistvu zdaj veliko spi, če le nima slabega dne...
|
|
|
|
Iz nespečnice v zaspanko, ampak tole je pa že... 18.8.2005 21:44:39
|
|
|
|
mehurčica
|
O, še en zaspanček.:) Sem ravokar mislila odpret novo temo, ampak za 19 mesečnike. David je vedno dosti spal. Pri enem letu je vse skupaj(v 24urah)spal tudi do 17 ur!:zmeden: Sedaj pri 19.mesecih pa tudi verjetno podira rekorde: -zvečer spat ob 19h(ponoči pije 1x ali 2x mleko, sok ali vodo) -zbudi se ob 7h, včasih tudi komaj ob 8h -podnevi spat okoli 12h in spi NAJMANJ 2,5 ure in NAJVEČ 4ure!!! Skupaj. -če je v vrtcu, spi ponavadi 2 uri in je potem doma ful siten:( Tako da si lahko kar brez skrbi. Naj kar spi, če ji tako paše.:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?