taška30 -> Iz nespečnice v zaspanko, ampak tole je pa že malo čudno?!? (18.8.2005 14:27:36)
|
No, takole je pri nas: do cca. 3 mesecev ni mala spala čez dan skoraj nič, recimo da se je 2x na dan zmotila, pa zadremala za 15 minut (sem že večkrat pisala o tem). Potem smo šli na morje in tam je spala kar veliko - dopoldne dve uri v vozku na plaži, popoldne isto, pa še vmes malo. Pa sem rekla, ja očitno otrok rabi spanje, le zaspati ne zna (v vozku je tudi prej kar hitro zaspala) in sem ubrala novo taktiko in jo kar malo na silo spravljala spat čez dan. Ko je postala malo tečna, jo sploh nisem več poskušala animirati, ampak sem jo popokala v roke, pa 3 kroge po sobi, pa je mrknila. Sem bila vesela za znoret, da je 2x na dan spala po 1 uro. Sedaj pa: spi čedalje več in več. Že kak teden izgleda takole: spat ob cca. 20.30 spi do 8-9 zjutraj (vmes 1-2 jemo). Ob polenajstih dopoldne že zeha na veliko, spi od 2-2,5 ure. Okoli treh popoldne spi spet enouro in pol, ob šestih pa spet zeha, pa spi še eno uro. Smo poskusili tole zadnje spanje vključiti v nočno, pa se ni obneslo, ker je bila potem ob 21-ih budna ko zajec do polnoči. Zdaj pa jaz ne vem, a je normalno da tolk spi, a vaši 3,4 mesečniki tudi ali se samo meni zdi čudno, ker prej ni spala nič?!? Kar naenkrat pa takšna sprememba? Se mi pa zdi da raste ko konoplja, čeprav je dojenj zdaj občutno manj? No, hvala da ste prebrale tole kačo. Koliko spijo pri vas čez dan?
|
|
|
|