Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Rokavčki vs. fredov obroč 8.6.2011 22:02:29
|
|
|
|
natasarobi
|
Sin je star 10,5m in konec meseca gremo za nekaj dni na morje. Upamo, da se bomo lahko kopali, če ne drugače mogoče v kakšnem bazenu, pa me zanima kaj ste ve svojim nabavili za kopanje - rokavčke, fredov obroč, navaden 'šlauf',... V eni izmed trgovin sem videla, da prodajajo rokavčke od 0-1 leta in kateri bi naj držali otroku glavo nad vodo. Pri tem sem pa malo skeptična - kako lahko rokavčki držijo glavo nad vodo Kakšne izkušnje z rokavčki pri tako malih? Predlogi, mnenja,... thx
|
|
|
|
RE: Rokavčki vs. fredov obroč 8.6.2011 22:10:45
|
|
|
|
kajajaka
|
FREDOV OBROČ! Je res ok in ga priporočam, ampak naša ga tam enkrat po 2. letu ni več marala, ker jo je oviral... je hotela več svobode :) in sedaj ima rokavčke. Stara je 3 leta. ja, se pa popolnoma strinam, za rokavčke mora otrok že znati malo "loviti ravnotežje" v vodi, če ne gre glava pod vodo. Naša je na začetku imela malo problemov z rokavčki, a se je hitro navadila. S fredovim obročem je bilo pa od vsega začetka ok - nikoli glava pod vodo, nikoli nestabilno...
< Sporočilo je popravil kajajaka -- 8.6.2011 22:12:21 >
|
|
|
|
RE: Rokavčki vs. fredov obroč 8.6.2011 22:39:02
|
|
|
|
Sonrisa
|
Moja dva sta oba začela kar z rokavčki. Mali je bil star 7 mesecev, ko je prvič "plaval" z njimi. Noben ni imel težav, ne z držanjem glave nad vodo ne s čem drugim.
|
|
|
|
RE: Rokavčki vs. fredov obroč 8.6.2011 22:48:59
|
|
|
|
honey
|
Tudi naš tavelik je začel direktno z rokavčki pri nekje 5,5 meseca, ko smo šli prvič na morje. Najprej je bil sicer v obroču s hlačkami, pa mu niso bile všeč, potem smo šli pa na rokavčke, so bili pa zakon Fredovega obroča pa ni maral, pa ga mali zdaj tudi ne mara. Tako da bodo očitno tudi pri njemu zalaufali rokavčki, ko gremo na morje (pri 7. mesecih).
|
|
RE: Rokavčki vs. fredov obroč 8.6.2011 23:59:30
|
|
|
|
blak
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi V eni izmed trgovin sem videla, da prodajajo rokavčke od 0-1 leta in kateri bi naj držali otroku glavo nad vodo. Pri tem sem pa malo skeptična - kako lahko rokavčki držijo glavo nad vodo Kakšne izkušnje z rokavčki pri tako malih? Predlogi, mnenja,... thx V kateri trgovini si našla tako male rokavčke?
|
|
|
|
RE: Rokavčki vs. fredov obroč 9.6.2011 5:00:44
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: blak IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi V eni izmed trgovin sem videla, da prodajajo rokavčke od 0-1 leta in kateri bi naj držali otroku glavo nad vodo. Pri tem sem pa malo skeptična - kako lahko rokavčki držijo glavo nad vodo Kakšne izkušnje z rokavčki pri tako malih? Predlogi, mnenja,... thx V kateri trgovini si našla tako male rokavčke? Jaz sem jih kupila v eni trgovini v atlantisu (btc)- tam imaš vsega i svašta za plavanje. V bistvu niso čisto nič manjši, men se zdi, da so še večji od teh navadnih. Našemu so prišli čez celo roko, jih ni maral, ampak ok, ni maral tudi nikoli fredovega obroča, ne šlaufa z luknjami za noge, ne čolnička. Nakupli smo vsega i svašta, pa je na koncu bil brez vsega v vodi. Veliko je prepuzal in prehodil v nizki vodici, se tam igral, v globši vodi smo ga pa imeli po rokah, ampak tu to ni maral preveč. Še najraje in najhitreje je sprejel čist navadne rokavčke- spiderman, ker so ti navadni mal ožji in je lahko roke v komolcu sključil.
|
|
|
|
RE: Rokavčki vs. fredov obroč 9.6.2011 7:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Na plavalnem tečaju smo imeli sposojen fredov obroč, in tamala ga ni pretirano marala in tudi meni ni bil preveč všeč, ker neglede kako smo ga montirali je tamala ali lezla ven ali pa se je prekopicevala na glavo ... potem smo nabavili baby float obroč (rumen s hlačkami), ta ji je bil super, samo pri enem letu, ko je shodila, je pa postal neuporaben in smo ji nabavili rokavčke ... te so pa super.
|
|
|
|
RE: Rokavčki vs. fredov obroč 9.6.2011 10:13:41
|
|
|
|
mayci
|
Za začetek je meni bolj primeren Fredov obroč (ali tisti hlačkami), kot rokavčki. Je pa treba otroka res pravilno znati "namontirati" v fredov obroč, da ne leze dol in da mu je udobno. :) Z amlo vaje gre..
|
|
RE: Rokavčki vs. fredov obroč 9.6.2011 10:44:39
|
|
|
|
natasarobi
|
blak - v Pikapolonici. Naš je hodil na plavanje, kjer smo imeli fredov obroč, pa mu je bilo ok, se ni kaj dosti pritoževal in je zelo užival. Seveda pa je še bolj užival in brcal, ko ni imel obroča. Sedaj sem pa v dvomih kaj naj mu kupim, verjetno obroča ne bo hotel, ko bo postal mobilen (začel hoditi), v vodi tudi na začetku ne bo ne vem kako dolgo,.... Ah, kaj pa vem.
|
|
|
|
RE: Rokavčki vs. fredov obroč 9.6.2011 10:46:41
|
|
|
|
talent
|
Vsekakor Fredov obroč. Z njim v globoki vodi pridobiš varnost in pa tudi starša lahko malo zaplavata, ker je resnično stabilen. Ni težko se naučiti ga uporabljati. Nič nikamor ne drsi, če prav zategneš pasove. Mi ga že od 2,5 meseca naprej uporabljamo. V bazenčkih za otroke pa otroku privoščiš malo svobodnega kobacanja in miganja brez obroča, če pa se tukaj bojiš pa lahko natakneš še rokavčke. Mi tega ne počnemo, saj si ves čas zraven in niti za sek ne pogledaš stran. Mi se oooooogromno hodimo kopat.
|
|
|
|
RE: Rokavčki vs. fredov obroč 9.6.2011 11:03:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko začne otrok enkrat hodit so za moje pojme uporabni kvečjemu rokavčki ali pa kaj podobnega napihljivim brezrokavnikom. Ker jaz dam tamali rokavčke gor v bazenu že v garderobi, na morju pa koj ko na plažo pridemo. bilokateri obroč jo preveč ovira pri hoji in igri. Pa v fredovem obroču je jaz niti slučajno nismo mogli pustiti niti za sekundo izpred oči, ker se je koj naprej prekopicnila ... no s tem prekopievanjem smo imeli vsi tisti težave, katerih otroci niso bili samo namiru.
|
|
|
|
RE: Rokavčki vs. fredov obroč 9.6.2011 11:08:27
|
|
|
|
Najaa
|
Moji sta imeli pri teh mesecih fredov obroč. Za rokavčke je še čas drugo leto. Sicer pa probaj, pa boš vidla, kaj mu bo bolj všeč. Lahko se zgodi, da nič ne bo hotel, kakor naša tamala, ko sem jo mogla tričetrt dopusta v vodi jaz držat.
|
|
|
|
RE: Rokavčki vs. fredov obroč 9.6.2011 14:24:35
|
|
|
|
Abra
|
Naša je prvo leto uživala v obroču. Junija, ko smo ji ga prvič dali, je bila stara 6m in potem v njem uživala celo poletje. Je kar vreščala, ko je plavala od enega do drugega. Je pa potrebno obroč prav naštimat in se ne more nič na glavo prekucnit, smo preverili. Pa je tudi bolj živahne sorte. Lani, pri letu in pol je pa nismo več spravili not. Je tudi bolj brodila po nizki vodi in se igrala. Plavanje ji ni bilo zanimivo. Letos bi ji raje kot rokavčke kupila neki ala brezrokavnik, ampak neki manj glomaznega, ker se mi zdi, da ga ne bi hotla imet, ker bi jo preveč oviral. Pred dvemi leti je tu nekdo prilepil nekaj takega, pa ne najem več. So bili trakci, na katerem so bili nameščeni plovci, ki jih potem postopoma dolj jemlješ. Podobno, kot brezrokavnik. Je kdo kaj takega kje videl?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?