Hope2 -> RE: Rokavčki vs. fredov obroč (9.6.2011 5:00:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: blak IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi V eni izmed trgovin sem videla, da prodajajo rokavčke od 0-1 leta in kateri bi naj držali otroku glavo nad vodo. Pri tem sem pa malo skeptična - kako lahko rokavčki držijo glavo nad vodo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kakšne izkušnje z rokavčki pri tako malih? Predlogi, mnenja,... thx V kateri trgovini si našla tako male rokavčke? Jaz sem jih kupila v eni trgovini v atlantisu (btc)- tam imaš vsega i svašta za plavanje. V bistvu niso čisto nič manjši, men se zdi, da so še večji od teh navadnih. Našemu so prišli čez celo roko, jih ni maral, ampak ok, ni maral tudi nikoli fredovega obroča, ne šlaufa z luknjami za noge, ne čolnička. Nakupli smo vsega i svašta, pa je na koncu bil brez vsega v vodi. Veliko je prepuzal in prehodil v nizki vodici, se tam igral, v globši vodi smo ga pa imeli po rokah, ampak tu to ni maral preveč. Še najraje in najhitreje je sprejel čist navadne rokavčke- spiderman, ker so ti navadni mal ožji in je lahko roke v komolcu sključil.
|
|
|
|