|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko mleka
6.6.2011 22:00:05   
natasarobi
Sin je star 10,5m in počasi se bo moral navaditi, da mamice ni vedno zraven (služba) in da takrat zize ni. Z dojenjem še ne mislim prekiniti - naj se doji, ko bom doma.

Občutek imam, da tudi mleka nimam več toliko kot sem ga imela (mali se kaj dosti ne pritožuje, kljub starosti se še pogosto doji). V varstvu bo pri moji mami in sedaj ne vem koliko mleka naj bi mu dala, če sploh kaj. Mali rad pije mleko preden zaspi.
 
Nekje sem brala/slišala, da med enim in drugim um.mlekom naj bi bilo 3-4 ure razlike. a je to res? Verjetno, če spije celotni obrok?! user posted image  Spili naj bi pa tudi še okoli 500 ml mleka, če se ne motim dnevno.

Kako ste dajale mleko svojim sončkom za pit, ko ste nehale dojit? Kot vmesne obroke, ali samo zjutraj in zvečer,....
 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko mleka
6.6.2011 22:09:52   
m_o_i
ce se ni poskusil AM, potem kr zacni-ker je razlika med tvojim in "umetnim" mlekom in ni nujno, da ga bo sploh sprejel(nas pri enem letu kravje mleko pozna samo v mlecnih izdelkih-pa se to ne vseh!-v steklenicki MORA biti babylove oz. tisto mleko , ki ga ze celo zivljenje pije.
kravjega nobenega v steklenicki!

casovni presledki med obroki?! so vedno in povsod napisani INFORMATIVNO. mojemu je lahko 200 ml dovolj za 5 ur, tvojemu pa za eno uro.

Elias je na mleku se trikrat dnevno-dopoldanska malica, po kosilu in pred spanjem. in mi dol visi za vse napisano, da je za enoletnika to dosti-ce zeli, ga dobi.

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Koliko mleka
6.6.2011 22:26:55   
natasarobi
AM je že pil in sicer čisto na začetku, ko sem morala mu dodajat in pa nazadnje nekje okoli 7 meseca, ko sva bila v PEK in nisem smela dojit. Takrat je pil brez problema.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Koliko mleka
6.6.2011 22:46:52   
BarbaraO
Verjetno je precej odvisno od tega, koliko goste hrane že poje. Jaz sem imela tak ritem, da je zjutraj (okrog 8-ih) dobil flaško (vidva se lahko podojita), potem je dobil okrog 11-ih sadni obrok (moj ga je pri 10 m že kar dosti zmazal: npr. banana + kuh. jabolko), potem je šel počivat, po počitku (okrog 14:00) je dobil mleko (z dodanim rižkom, gresom ipd. od Alete), nato okrog 17:00 kosilo (mi ga imamo pač tako pozno - ko pridemo iz služb) in potem še med 20:00 in 21:00 flaško (mleko + dodatek gresa/7 žit/rižka ipd.). In je spal do jutra. Nam se je takšen ritem obnesel, sicer se pa otrok navadi tistega, na kar ga navadiš. Splaniraj si tako, da ti bo dojenje zneslo zaradi službe. Midva sva končala ravno okrog 10. meseca, tako da s tem nisem imela težav.

_____________________________

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Koliko mleka
7.6.2011 15:40:15   
Anonimen
Jaz sem mu dala 2x umetno mleko, 2x je po njem bruhal ko vidra, tako, da sploh ni rečeno, da bo hotel pit AM oz. da mu bo pasalo. Poskusi mu dat že prej, preden ga daš v varstvo. Jaz sem si svojega potem črpala.

(odgovor članu BarbaraO)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Vodene športne aktivnosti
Michonne RR

Kdaj ste otroke vpisali na vodene športne aktivnosti?

Pri 1 letu (17%)

Pri 2-3 letih (17%)

Pri 4-5 letih (31%)

Ob vstopu v šolo (34%)


Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!