|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trgovine za nosečnice v CE ali VE?
18.8.2005 8:52:40   
pinka1
Punce, ali mogoče katera ve, kje se kaj skrivajo trgovine za nosečnice v Celju ali Velenju ali okolici. Vem, da je ena bla v Intersparu v Ce, ampak zdej ga prenavljajo pa ne vem kako je s tem - takrat mi še ni bila aktualna. Jst sploh ne vem, tak da sem zaenkrat v MB šla, pa resno razmišljam o Avstriji???
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.8.2005 9:07:45   
radovednica_
ojla.

ta tema je bila par dni nazaj na nosečnost in porod. in so punce ugotavljale de na celskem ni nobene trgovine za nosečnice. v interšparu pa je že dolgo ni že preden so začeli prenavljati je bila tam ena druga trgovin. tako de je res najboljše it v MB ali Avstrijo?
jst se morem namreč čimprej spravit ker mi niso nobene hlače več prev.

lep dan vsem :nosecka: in tistim ki bodo to hmalu postale.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2005 9:09:55   
chips
Tudi jaz sem jo iskala v Celju pa je nisem našla,baje je ena pri policiji v tistem objektu ,pa en bife je zraven.
Nevem nisem šla nič gledati.
Jaz sem si kupila samo nosečniške hlače v La vie v BTC-ju pa sem dala 13.000./ Sem rekla hvala lepa sedaj imam pa tiste raztegljive hlače na vrvico ali na gumico pa je tudi v redu.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2005 22:58:44   
Anonimen
v Velenju imaš nekaj nosečniških oblačil v trgovini Kljukec (vsaj mislim, da se ji tako reče), ki je v nakupovalnem centru v kletni etaži

(odgovor članu pinka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?