Trgovine za nosečnice v CE ali VE? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pinka1 -> Trgovine za nosečnice v CE ali VE? (18.8.2005 8:52:40)

Punce, ali mogoče katera ve, kje se kaj skrivajo trgovine za nosečnice v Celju ali Velenju ali okolici. Vem, da je ena bla v Intersparu v Ce, ampak zdej ga prenavljajo pa ne vem kako je s tem - takrat mi še ni bila aktualna. Jst sploh ne vem, tak da sem zaenkrat v MB šla, pa resno razmišljam o Avstriji???

radovednica_ -> Trgovine za nosečnice v CE ali VE? (18.8.2005 9:07:45)

ojla.

ta tema je bila par dni nazaj na nosečnost in porod. in so punce ugotavljale de na celskem ni nobene trgovine za nosečnice. v interšparu pa je že dolgo ni že preden so začeli prenavljati je bila tam ena druga trgovin. tako de je res najboljše it v MB ali Avstrijo?
jst se morem namreč čimprej spravit ker mi niso nobene hlače več prev.

lep dan vsem :nosecka: in tistim ki bodo to hmalu postale.

chips -> Trgovine za nosečnice v CE ali VE? (18.8.2005 9:09:55)

Tudi jaz sem jo iskala v Celju pa je nisem našla,baje je ena pri policiji v tistem objektu ,pa en bife je zraven.
Nevem nisem šla nič gledati.
Jaz sem si kupila samo nosečniške hlače v La vie v BTC-ju pa sem dala 13.000./ Sem rekla hvala lepa sedaj imam pa tiste raztegljive hlače na vrvico ali na gumico pa je tudi v redu.

Anonimen -> Trgovine za nosečnice v CE ali VE? (18.8.2005 22:58:44)

v Velenju imaš nekaj nosečniških oblačil v trgovini Kljukec (vsaj mislim, da se ji tako reče), ki je v nakupovalnem centru v kletni etaži

Stran: [1]