Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 5.6.2011 13:54:01
|
|
|
|
TomTaylor
|
En primerek dedijeve ure made in UCCR..No, zdej mi je jasno, da imam "ljubezen" do ur podedovano
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 5.6.2011 14:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor En primerek dedijeve ure made in UCCR..No, zdej mi je jasno, da imam "ljubezen" do ur podedovano
|
|
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 6.6.2011 8:41:10
|
|
|
|
TomTaylor
|
Colt, dih jemajoče. Breitling itak. uff....ena ženska, da kar sapo vzame:
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 6.6.2011 8:46:27 >
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 6.6.2011 13:36:49
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Vau, koliko let pa ima tole?
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 6.6.2011 14:49:23
|
|
|
|
nananaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor En primerek dedijeve ure made in UCCR..No, zdej mi je jasno, da imam "ljubezen" do ur podedovano Jaz sem v osnovni šoli nosila dve ženski uri, podedovani od babice, za vedno bom imela v spominu pleten pašček in občasne obiske urarja. Urar je vedno pohvalil stare ruske ure. Prav razdražili ste me, da mamo vprašam, če še hrani babičine ure, kolikor jo poznam, jih zagotovo ;) Sicer meni ura služi vsakodnevno, že v osnovni šoli sem hotela imeti ročno uro zaradi časa, zelo dolgo ure nisem povezovala z nakitom, tudi se nisem hotela prepričati v nakup primerne ure, dokler mi ni mož (takrat še ne) kupil ene za darilo.
|
|
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 6.6.2011 17:18:02
|
|
|
|
Colt
|
Tomika, toliko bleščečih lepotk na kupu pa ti kr malo sapo vzame....
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 11.3.2015 14:38:17
|
|
|
|
ronja
|
Prisegam na svojo gulko, ki je dala svašta čez in je stara vsaj ene 10 let. Ampak teče še vedno in baje je tudi presenetljivo vodotesna glede na starost. Jo pa nosim vsak dan, ker mi je bolj praktična kot mobi, sploh če sem z biciklom - samo na roko pogledaš ali pa vlečt mobi iz žepa... te že kaj zgazi vmes
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?