Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 4.6.2011 8:57:12
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: firbc uuuu, res je huda a je skrivnost, kje si jo dobila? meni je pa tale Chanelova všeč: http://www.best-watch-shop.com/chanel-j12-diamond-bezel-ruby-ladies-watch-cha8064l.html Kupila sem jo v Slowatchu. iiiiii, lepa!! - ta bi šla k moji viola srajčki.. btw, dober link - se že drogiram
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 4.6.2011 9:27:01
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ful lepa. apak sploh ni kiči-kiči.
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 4.6.2011 11:21:05
|
|
|
|
Sibil_
|
OOO madonca, TT kolk stane tale tvoja? Drugače sem pa tudi sama nora na ure.....grem un link pogledat....
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 4.6.2011 11:56:06
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR OOO madonca, TT kolk stane tale tvoja? Drugače sem pa tudi sama nora na ure.....grem un link pogledat.... ni bila draga - 65 evrov + 10% popusta so imeli včeraj v Slowatc-u.
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 4.6.2011 17:34:23
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika KAJ SEM JAZ VAŠA OSEBNA TAJNICAAAAA......
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 4.6.2011 19:45:54
|
|
|
|
nananaja
|
TT, všečna ura. Meni so v Slowatch izbrali uro od SOliver, mi je tudi všeč.
|
|
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 5.6.2011 8:36:11
|
|
|
|
KT
|
Še ena odvisnica - moja zadnja pridobitev:
|
|
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 5.6.2011 10:07:32
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Še ena odvisnica - moja zadnja pridobitev: hitro povej - kje? Koliko? Matr je čedna!
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 5.6.2011 10:18:58
|
|
|
|
TomTaylor
|
aaaaahhhhhh..... Zlata sicer ne maram, ampak vseeno...uuuuhhh....: ......Jz že vem kaj si bom kupila za RD!
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 5.6.2011 11:54:07
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo http://www.poljot24.de/en/pd1402396357.htm?categoryId=1 Ta bo moja, seveda s kovinskim paščkom. uuuu...lajkam! Huda! S kovinskim paščkom bo pa še boljša
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 5.6.2011 12:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
O, kar nekaj lepih ur. Jaz jo nosim zgolj občasno, kot modni detajl, brez baterije .
|
|
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 5.6.2011 12:01:05
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka holy watch!!! uno prvo bi mela, samo ne vem a lahko z njo pomivam posodo http://www.smashinglists.com/30-amazing-watches-youd-love-to-own/ drugače so pa čist nore ure - OVO od Issey Miyake-ja, mmmmm pa tukaj je ene par ful fantastičnih http://awanbank.blogspot.com/2009/05/amazing-wrist-watches.html OMG, kere HUDE!! .... Sem si enkrat ogledovala Swatch-ovo uro z vgrajenim mobitelom, fotoaparatom, kamero in mp3 playerjem - taka črno/srebrna, športno elegantna (ma jo glih ne najdem ta moment)...sam...sem še premalo "odpičena" za te ZF space zadeve Te binarne so tut opasne, sam, da bi mogla "računat" kolk je ura...
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 5.6.2011 12:06:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka O, kar nekaj lepih ur. Jaz jo nosim zgolj občasno, kot modni detajl, brez baterije . Tut jz, ker nakita ne nosim. Moram pa pol imet več ur. Za k vsaki opravi svojo.....Ene so nore na čevlje...ene smo pa na ure. An'
|
|
RE: A se lohk pohvalim - ure 5.6.2011 13:38:29
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: kalbo http://www.poljot24.de/en/pd1402396357.htm?categoryId=1 Ta bo moja, seveda s kovinskim paščkom. Največji čar te ure je ta, da je mehanska. Vem, vem Je moj dedi imel "ruske" ure (z tistimi širokimi usnjenimi pasovi), ma še zdej ga pred očmi vidim, kako jih je navijal, pa čeprav jih je "oblekel" samo parkrat na leto. Ampak kljub temu so morale biti vedno točne.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?