|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   n o v e m b e r - č i c e
17.8.2005 22:22:04   
wawa
Evo mene nas prestavljam više ker se mi ne da na tretjo stran hodit.

NinaŠ in nogometaš, najlepša hvala za odgovore, v tem času sem izvedela še, da v Kranju izvajajo obrat nekje pri 34 tednu v Ljubljani pa tudi do konca (NE ME ZA BESEDO DRŽAT - ker je to nepotrjena informacija) menda pa se s tem zmanjša možnost CR:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Ej še eno vprašanje, koliko kaj brcajo vaše pikice, moja ima obdobja ko brca:zmeden2: boksa:zmeden2: kakoli že, ko nora.......a je to normalno :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-? moj dragi se smeji tu zraven in pravi seveda je saj bo po mamici - hmhmhmhmhmhm:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 1
17.8.2005 22:30:57   
Teni_
Verjemi, da je čisto normalno. Mene včasih kar dviguje od sile, tako me brcne. Zdaj je 2 dni malo bolj nezen ali nezna. Ampak še vseeno na čase dobim konkretno pod rebra.:)- Pa še ponočnjak je in začne najbolj brcat okoli 23. ure. Potem pa spi, če lahko.:)- Teja ni nikoli tako brcala. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2005 23:35:28   
nogometas
Morm rečt, da je moja prav pridna... al pa ne, kakor obrneš... Včasih bi raje videla, da me konkretno užge ke pod rebra, ker je prav obzirna, ko brca. Kljub temu jo dostikrat čutim, tudi čez dan, pa se na ven nič ne pozna, ker mi brca nekam v notranjost :zmeden:
Glavno je, da jo čutim9nebesa
Ker se nam dnevi tako lepo iztekajo, postajam kar bolj optimistična, kljub bolečinam in vnetjem:(
tam spodaj...
LP

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2005 7:30:23   
amy26
Dobro jutro punce, vidim da so vaše pikice zelo dejavne. Moja je mene danes zjutraj ful boksala:duda: :)-z vseh strani, najbolj neprijetno mi je pa ko se začne popek dvigovat, ful čuden občutek, izgleda da bo bebika po atiju :zajcek:.
Drugače sem pa kar ok, občasno mi še trebuh mal otrdi ampak izgleda da res pomagajo tablete magnesol tako da zdaj bolj redko otrdeva.
lp

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2005 7:31:42   
Marijeta
lep jutranji pozdrav!

Ja, pri meni je pa tako, da so brce čutiti bolj čez dan ali pa tudi zvečer...ni nič določeno pri ans kdaj in kako...hmmmm:zmeden:včasih je naše dete kar preveč obzirno in se sploh nič ne čuti kakšen dan.

Moj dragi je pa zelo srečen ko da roko na mojega trebuha in začuti brco....skratka čudovit občutek...:angel:

Sicer pa kako ste pa kaj drugače? Že imate izbrana imena?:zmeden2:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2005 7:48:39   
EG
Dobro jutro!
Tud pri meni brce niso "enakomerno razporejene"; en dan malo bolj brca :bravo:, kakšen dan pa je povsem miren :zmeden: - takrat pa komi čakam, da ga čutim; verjetno se mu tudi ne da vsak dan migati :)- Glavno je, da ga vsake toliko časa čutimo, da potrdi svojo prisotnost ;)
Marijeta, glede imen je pa pri meni katastrofa - bolj se bližam koncu manj sem odločena kaj naj bo!
Kaj pa ve, že imaste izbrana imena?
Zdaj pa grem veselo na delo, vmes pa se sevea še kaj oglasim

Lep dan vsem skupaj :metulj:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2005 8:35:40   
medvedek
Eno lepo sončno jutro tudi iz Celja. Žal še vedno kar iz delovnega mesta. Jutri imava z medvedkom pregled in bova potem videla kako naprej. Saj mi je začel popoldan po 8 urnem sedenju otrdevati trebuh. Naj bi šlo za lažne popadke (odgovor sestre moje ginekologinje), upam le, da ni nič hujšega in da je vse vredu z najinim medvedkom. Medvedek pa kar pridno brce. Sicer ga ne čutim preveč ampak vsake toliko časa se mi javi z kratkim premikom. Sploh pa še ni nič prav boleče in tudi na otip se te njegove brcike še prav nič ne čutijo. Čeprav moj dragi že prav čaka kdaj bo lahko začutil njegovo brciko. Upam, da jo bo kmalu.
Uživajte v družbi svojih pikic in njihovih brcik še naprej in se kmalu zopet kaj beremo.

LP MAMI

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2005 9:30:19   
Teni_
Punce, a ve katera kaj je je z Julijano? Se mi zdi, da se ze zelo dolgo ni oglasila. Ali pa je jaz nisem zaposlila. Midva imava imena ze izbrapna. Za punčko sva si sicer ta teden premislila in bo Lara, če pa bo fantek pa bo Nik. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2005 10:04:39   
Marijeta
9nebesa lepo vas je vse brati...mojcaH žal ne vem kaj je z Julijano..tako, da ti ne morem nič pomagati.... hmmm..imam pa vprašanje za vas...ali se kateri zgodi, da občuti kakšne mravljince v roki, npr. zvečer ko leži v postelji ali pa kar tako čez dan..kot da ne bi mogla stisniti pesti??? Meni se je to nekajkrat zgodilo pa predvidevam, da je to morda kriva slaba prekrvavitev? Ali se motim?

Ja, midva imava za primer če bo :roza: bo Maja, če pa bo :modri: bo pa Aleš.....a je katero zanimalo ozadnje oz. zgodovina imen ali samo pač tako kaj se bolj " sliši"?

Se še kaj beremo....(upam, da ne kompliciram preveč)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2005 10:21:49   
Teni_
Meni dostikrat omrtvijo roke. NE vem kaj bi to bilo oz. zakaj. Pa non-stop me krč grabi v nogo, ponavadi ponoči. Marijeta, jaz bi bila Aleš, če bi bila fant. Midva sva imena zbrala tako, da nama pač morajo bit všeč. Za fantka sva imela to ze prvič pripravljeno, pa je bila potem punčka, sva pa imela zdaj malo probleme pri imenu za punčko. Sicer pa je bilo 1. enako. Teja je bila še en teden pred rojstvom Tjaša, pa sva si potem premislila, ker mojemu ni bilo preveč všeč. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.8.2005 10:36:35   
EG
ojla!
Jaz imam ponavadi mravljinčaste noge. Še posebno velikokrat pa me zagrabi krč v noge, ponoči in tudi preko dneva. Roke pa mi včasih močno zatečejo, kar traja nekaj časa, je pa tako močno, da ne morem stisniti pesti, spet drugič pa imam mravljince v roki. Ne vem zakaj bi to bilo?!

Jaz gledam na imena predvsem v tem smislu ali mi je všeč in se ne oziram na kakšno "zgodovino". Najprej sem si rekla naj bo kratko ime, sedaj pa več nič ne vem :zmeden: Ko bo treba se bom tudi to odločila :)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.8.2005 11:07:18   
Teni_
Točno, me je zdaj EG spomnila. Pri nama je veljalo tudi, da mora biti ime kratko, ker je priimek kar dolg. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.8.2005 11:20:51   
wawa
Ma sem imela tako gužvo da sem se šele zdaj uspela prebrati kar ste napisale.

Mravljinčaste noge in kakšen krč se tudi meni kdaj pojavi, sem imela zadnjič kar krizo ponoči ko me je prijel najprej v eno nato pa še v drugo mečo. Ampak v splošnem se mi zdijo to malenkosti napram užitku in veselju, ko čutiš svojo pikico.

Imena :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: vsak dan slabše vsak dan bolj zmedeno........:)-:)-:)-:)-:)-ma ko bo nujno pom vedela, če prej ne ko bom pikico v roki držala...

Medvedek - blagi popadki????, jaz bi na tvojem mestu lepo doma ostala pa počivala, dokler ti zdravnik ne pove kako in kaj. Držim pesti da bo vse OK!!!!!

Vsak dan vstanem in si pravim no pa je en dan manj.........................:)-:):)-:):)-:)

Uživajte!!!!!!!!!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.8.2005 11:29:09   
mauri
Evo še mene! Malo prej sem prišla iz pregleda pri svoji g. in je z našo pikico vse o.k. Je pa brcala k norc ko mi je g. delala UZ. Pa tudi drugače je zelo aktivna in me včasih tako nabije da kar poskočim. Mi je pa g. danes rekla, če bi šla malo na bolniško, ker me boli na spodnji levi strani trebuha, včasih tudi ko grem na wc. Pa sem rekla da še ni tako hudo, pa je rekla da naj kar pridem če bo še bolelo. Kg pa so +7,5

Hja imena... :modri: Taj, Nal; :roza: Tia, Neja, Ela... Ne vem. Prej sem bila 100% prepričana da bo punčka Tia, zdaj pa ko je rodila od sodelavca, ki ga ne prenesem, svakinja in je dala punčki ime Tia, me je vse minilo. Bomo videli

Tudi mene občasno zagrabi kakšen krč v meča, čeprav je odkar, sicer bolj neredno, pijem magnesol, bolje. Kako sem zakomplicirala stavek.

No punce uživajte danes ko je tako lepo vreme.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.8.2005 12:16:28   
Minka Pobalinka
Evo še mene.. sicer imam rok prve dni decembra, ampak me čaka CR konec novembra tako da itak ne vem kam pašem - med decembrke ali novemberke? :zmeden:

Naš :modri: tudi brca kot da se pripravlja na nogometno tekmo.. aktiven je predvsem zvečer.
Drugače sem pa že 14 dni na bolniški in zgleda da bo tako ostalo dokler :duda: ne pride na svet.. pa ni prav fino, ker nisem vajena poležavanja in prekladanja, tako da sem že čisti zdolgočasena.. :zaspan:

Počasi smo začeli tudi z nakupovanjem, predvčerajšnjim sem kupila nekaj cost in se jih kar ne morem nagledati, tolk so cortkane.. celo čisto tazarasne kavbojke smo mu že nabavli.. :bravo:

Drugače pa nekih težav nimam, občasno se mi pojavi kakšen krč, ampak odkar jemljem magnezij je krčev občutno manj.. Ime imamo tudi že izbrano, glede na to da bo (vsaj tako je G ugotovila) :modri: bo kar Žiga.
Sva se pa odločala med Jernejem, Urbanom, Anžetom..

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.8.2005 12:53:49   
Teni_
Pozdravljena mes nami. Veš, da te sprejmemo med sebe, normalno. Mogoče bo katera od nas tudi oktobrka ali decembrka, pa saj ni vazno. Glavno, da smo na kupu. Jaz še vedno nisem šla nič kupovat, čeprav imam kar nekaj od ta prve. Samo rabim pa nekaj manjših pajackov, ker sem takrat vse kupovala 68, pol pa ji je bilo vse 3X preveliko. Pa tetra plenice so se nekam porazgubile.:zmeden: Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.8.2005 13:28:38   
medvedek
Wawa hvala za lepe želje. Upam le, da se bo res vse srečno izteklo in da ni nič kritičnega. Sicer pa moj pravi, da tako malce peveč kompliciram. Ampak moram vam priznati, da si sedaj sploh ne morem več prestavljati, da bi lahko ostala brez tega majcenega bitjeca v sebi in stalno samo čakam na kakšen njegov gib. Saj je tako miren.
Jutri pa bomo videli ali me bo g. dala na bolniško ali pa bom lahko še naprej 8 ur sedela za računalnikom. Najbolj me sicer moti to, ko mi ginekologinja reče, da se moram za bolniško sama odločiti, ampak mislim, da so to take stvari ko pač ona bolj ve kako nevarne so te stvari za naše sončke (sploh pa v mojih poznih letih 36).
No sedaj pa moram začeti na vse skupaj gledati malce bolj pozitivno in ne samo negativno. Seveda bo in mora biti vse OK.
Glede imena še tudi midva nisva izbrala tistega dokončnega (za oba spola imava izbranih okoli 4 imena). Piko na i pa sloh ne vem kdaj bova dala saj je toliko lepih imen, da se je res prav težko odločiti za tistega pravega dokončnega.
Z krči v nogah pa zaenkrat še nimam veliko problemov, upam in želim si, da bi tako ostalo tudi dokonca. Edino kar me moti je to, da imam obupen apetit. Prvih 6 mesecev skoraj brez njega, sedaj pa se komaj premagujem, da ne dam kaj v usta. Upam le, da se nisem že preveč zredila in da ne bom kregana od g..
Jutri se vam javim kaj po pregledu in držite pesti.

LP MAMI

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.8.2005 13:45:30   
Teni_
Joj, apetit ja. Meni se je tudi kar povečal. Hvala bogu, da se kg še drzijo. Sem ravno zadnjič gledala staro materinsko knjigo. Sem se takrat od 25. do 29. tedna zredila za 6 kg, tako, da sem v teh tednih ze imela + 15 kg:((, zdaj pa nekje + 3,5 kg(danes zjutraj). Je pa to kar velika razlika in mi je prav všeč. Nenormalno pa me muči zgaga. Vseeno je kaj jem, v vsakem primeru me peče zgaga. Nič več ne bi smela jest, se mi zdi. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.8.2005 16:12:06   
Julijana
Ojla punce!:morje:

Še vas berem, sam pisat se mi ne da toliko pa še mal sem bila na dopustu pa služba.... Najin pikec:duda: tud raste in brca, na zadnjem pregledu mi je G rekel da je kar velik za te tedne(po prerokbah, izgledu trebuha in tudi G je rekel da izgleda da bo fant tašča navija za punčko, dobro da ne določamo spola sami). Dobila sem že papir za porodniško tako da sem bila na CSD kjer sem dobila obrazce in videla pakete, vzela bova paket A ker je ful dober stolček-lupinica in tudi zadeve zraven bodo prav prišle. Imena so pa živa groza:(, ko so naju na začetku spraševali sva rekla da bo Jaka(jaz) ali pa Špela(mož), potem sem kupila knjigico od Kebra in imela cel kup idej, potem pa sem gledala še numerološko in sva sedaj zopet pri Jaku in Špeli (midva imava oba dolga imena pa še priimek je dolg) tako da sploh ne vem več, na morfologijo gre moj:love: zraven in mogoče bo potem lažje ko bova bolj sigurna kaj bova zibala.
Glede mravljincev pa en nasvet, ker nosim :duda: bolj zadaj mi je rekel G naj se izogibam ležanja na hrbtu in res kadar ležim na hrbtu ali sem naslonjena nanj mi zaspi desna noga tako da se trudim bit na boku ali trebuhu.
Zdej pa dost!
LPJ:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.8.2005 19:12:07   
petarda
Živjo punce! Evo, cel dan v službi pred računalnikom, potem pa domov, jest pa hitro spet pred računalnik pogledat kaj se kaj dogaja na forumu. Jaz, moj:love:in :duda: smo dobro, predvsem :duda: brca skoz po malem, čeprav včasih kar cel dan ne začutim, ker imam veliko dela, toda takoj ko se umirim, čutim brce. Z otekanjem k sreči nimam problemov, me je pa včeraj prvič v živlljenju zapekla zgaga in se mi zdi, da me danes spet. Če je to zgaga, sej sploh ne vem kako to zgleda. Še dobro da je odmevna reklama, ko te peče zgaga...donat MG pomaga, tako da ga bom šla sedaj kupit...Pa ostale, a jemljete kakšne vitamine? Jaz le občasno kakšen kalcij, pa mg, ampak res občasno, tako da imam kar malo slabo vest...včasih pa tudi Neovin...še sedaj nisem prepričana a je dobro jemati vitamine ali zadostuje zdrava hrana...Drugače pa kg kar plus 10, tako da MojcaH...blagor tebi in le tako naprej...:bravo::bravo:. Ja, pa ime smo že zbrali za našga :modri::duda:, smo že vsem povedal, da bo Luka, sedaj pa je meni všeč še ime Tian. Res ne vem kako se bo razpletlo....Dost za enkrat, sem že malce dolgočasna. Kakorkoli lep preostanek dneva in se tipkamo.:metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?