petarda -> n o v e m b e r - č i c e (18.8.2005 19:12:07)
|
Živjo punce! Evo, cel dan v službi pred računalnikom, potem pa domov, jest pa hitro spet pred računalnik pogledat kaj se kaj dogaja na forumu. Jaz, moj:love:in :duda: smo dobro, predvsem :duda: brca skoz po malem, čeprav včasih kar cel dan ne začutim, ker imam veliko dela, toda takoj ko se umirim, čutim brce. Z otekanjem k sreči nimam problemov, me je pa včeraj prvič v živlljenju zapekla zgaga in se mi zdi, da me danes spet. Če je to zgaga, sej sploh ne vem kako to zgleda. Še dobro da je odmevna reklama, ko te peče zgaga...donat MG pomaga, tako da ga bom šla sedaj kupit...Pa ostale, a jemljete kakšne vitamine? Jaz le občasno kakšen kalcij, pa mg, ampak res občasno, tako da imam kar malo slabo vest...včasih pa tudi Neovin...še sedaj nisem prepričana a je dobro jemati vitamine ali zadostuje zdrava hrana...Drugače pa kg kar plus 10, tako da MojcaH...blagor tebi in le tako naprej...:bravo::bravo:. Ja, pa ime smo že zbrali za našga :modri::duda:, smo že vsem povedal, da bo Luka, sedaj pa je meni všeč še ime Tian. Res ne vem kako se bo razpletlo....Dost za enkrat, sem že malce dolgočasna. Kakorkoli lep preostanek dneva in se tipkamo.:metulj::metulj::metulj:
|
|
|
|