|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zamere in bolecine...
30.5.2011 12:00:18   
jagoda77

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

jagoda-pa sej ok, če si praktično vse poveste, je res malo bedno, da ti je zamolčal tako stvar. A jaz zgolj zaradi tega ne bi otroka zavrnila ali karkoli v tem smislu. Če se brat o vsem posvetuje s teboj, te očitno spoštuje in da veliko na tvoje mnenje. Mogoče je pa mislil, da tega ne boš dobro sprejela/ga boš kritizirala itd? Vsekakor pa tu otrok ni nič kriv. Kot da bi jaz rekla takrat, ko sem bila noseča, da ker od tašče ni bilo neki ful hudega odziva,da ji ne bom pustila videt vnuka. Pa je zdaj nora nanj in mi veliko pomaga, ampak v tistem trenutku je bila pa reakcija res čudna. Ljudem je potrebno dat priložnost-sploh, če se gre za naše najbližje. 

pa kaj čem jaz otroka zavračat, sej ni moj.... če se je tako odločil in o vsem razmislu, potem naj jih ima zarad mene 5, če hoče, jaz sem mu vedno pripravljena pomagat in vse, samo če pa nisem vredna za tako novico, da jo deli z mano, potem me pa tudi za ostale stvari ni treba več klicat.
v glavnem mal se ti butast zdi, da človeka cel lajf pedenaš pa skrbiš zanjga, potem pa tkole... samo to....

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 51
30.5.2011 14:34:01   
čipka
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

jagoda-pa sej ok, če si praktično vse poveste, je res malo bedno, da ti je zamolčal tako stvar. A jaz zgolj zaradi tega ne bi otroka zavrnila ali karkoli v tem smislu. Če se brat o vsem posvetuje s teboj, te očitno spoštuje in da veliko na tvoje mnenje. Mogoče je pa mislil, da tega ne boš dobro sprejela/ga boš kritizirala itd? Vsekakor pa tu otrok ni nič kriv. Kot da bi jaz rekla takrat, ko sem bila noseča, da ker od tašče ni bilo neki ful hudega odziva,da ji ne bom pustila videt vnuka. Pa je zdaj nora nanj in mi veliko pomaga, ampak v tistem trenutku je bila pa reakcija res čudna. Ljudem je potrebno dat priložnost-sploh, če se gre za naše najbližje. 

pa kaj čem jaz otroka zavračat, sej ni moj.... če se je tako odločil in o vsem razmislu, potem naj jih ima zarad mene 5, če hoče, jaz sem mu vedno pripravljena pomagat in vse, samo če pa nisem vredna za tako novico, da jo deli z mano, potem me pa tudi za ostale stvari ni treba več klicat.
v glavnem mal se ti butast zdi, da človeka cel lajf pedenaš pa skrbiš zanjga, potem pa tkole... samo to....

Prosim ne zameri, ampak sem dobila filing, da si mal ljubosumna na (ali brata, njegovo partnerico , dete, oz. da si je brat ustvaril svojo družino)

Se opravičujem če sem brcnila v temo, samo sem tak filing dobila. 

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 52
30.5.2011 14:34:32   
mucamaca2
Popolnoma razumem Jagodo, pred kratkim se mi je primerilo podobno: prijateljica, s katero se poznava desetletje brez presledkov komunicirava redno, tedensko, v preteklosti skupni žuri, druženje, zaupni pomenki, izleti, novo leto-vse kar počnejo prijatelji, ki so si blizu...nismo se videli 2 meseca , najprej zaradi bolezni, nato ni imela časa, nakar jo srečam slučajno in vidim velik trebuh...za cca 7 mesecev..me je kar odneslo ...najbrž si predstavljate razočaranje-tudi jaz se ne veselim z njo- jaz sem ji povedala za vse svoje nosečnosti cca 1 mesec in pol nosečnosti- že prvo nosečnost je skrivala do 5.5 meseca in se mi zlagala na direktno vprašanje o nosečnosti-se je samo malo najedla-noro-potem kakšne prsi bi imele vse potemtakem - sem izvedela zadnja- stara je pa blizu 40!! 

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 53
30.5.2011 14:40:13   
mucamaca2
Kdor piše o ljubosumnosti glede Jagode, se moti-kakšna ljubosumnost neki- samo v primeru neplodnosti to možnost dopuščam- jaz se veselim z vsemi mojimi prijateljicami-kar vse punce so me obvestile o nosečnosti po telefonu in me obvestile nekako med1. in 3. mesecem in sem se veselila z njimi- če je pa izgovor- " se nismo nič videli"- slišali smo se pa vsak teden....nisem dost pametna-samo razočarana...

(odgovor članu mucamaca2)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   [Brisano sporočilo]
30.5.2011 14:46:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 55
30.5.2011 19:01:14   
mateyka
oh, vidim zdaj.. sem že mislila, da so ti temo zbrisal user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 56
30.5.2011 21:07:25   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77

Melia... ne bom mogla sploh bit teta, ker nisem bila sploh povabljena... tako da... kakor hočjo

Imaš prav, res je to eno samo (užaljeno) kokodajsanje...tvoji posti, namreč user posted image .
Pojdi tja, jih pozdravi in odmarširaj k nečaku. Kaj te brigajo drugi- ne boš valjda pustila, da te zamera do brata prikrajša za krasen odnos, ki ga lahko imaš z malim bitjecem?!

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 30.5.2011 21:08:58 >

ROŽICA

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   [Brisano sporočilo]
30.5.2011 22:10:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
2.7.2011 12:14:28   
nosecka26
hmmm, zanimiva tema.
Jaz priznam, da kar se zamer tiče, sem kar trd oreh. Nisem na to ravno ponosna, pa sem se že kar velikokrat spraševala ali je to dobro ali ne, ampak očitno je to vse skupaj zelo zakoreninjeno v meni. Namreč, sebe smatram kot osebo ki rada pomaga ljudem, ni mi težko narediti karkoli, če vidim da je človek do mene dober in predvsem odkrit in ne hinavski. Vse pa me mine ko nekdo, ki sem ga imela za prijatelja, nekdo s katerim so se dobro razumeli, za hrbtom grdo in brez kakršnih koli utemeljenih razlogov govori o meni, še malo prej se mi je pa smejčkal pa smejali smo se skupaj...tega preprosto ne prebavljam in rajši nimam nobenega prijatelja kot da bi imela take zahrbtneže okoli sebe. Mislim da sem brala nekaj postov nazaj precej podobo zgodbo moji. Obstajata samo dve osebi, ki ju ne prenašam in brez katerih bi bil svet takoj lepši. Naredili sta mi toliko hudega, da če bi se na cesti valjali od bolečin jima nebi šla pomagat-na žalost se sliši grdo, ampak ne morem pomagati. Na žalost sta to tašča in svakinja, za kateri dve nimam nikakršne lepe besede. Sta manipulativni, zahrbtni, zlobni, privoščljivi, narejeni po principu samo jaz in daleč okoli nobeden... smo samo na dober dan in adijo, sem po zadnjih hudih pripetljajih opravila z njima.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 59
2.7.2011 12:48:34   
ronja
stara je pa blizu 40

Verjetno je prijateljico zaradi starosti malo skrbelo, ali se bo nosečnost normalno razvijala in obdržala. To je po moje čisto normalno in tudi jaz rajši povem malo kasneje - prav dolgo žal ne morem skrivat, ker mi je pač slabo in se to vidi, ampak če bi mi ne bilo slabo, bi rajši še malo počakala. Tudi sama prijateljici nisem povedala do 5. meseca in je bila tudi kar malo užaljena. Vendar moje nosečnosti niso ravno brezskrbne in mi ni do tega, da bi vsakemu razlagala, kaj je šlo narobe, dokler tega sama ne predelam. Če ljudem poveš, jim moraš tudi razložit takoj, ko je zadeve konec,če gre kaj narobe. Takrat ko se ti to ravno dogaja, to ni ravno prijetno. Ko to predelaš, lahko poveš, kaj se je dogajalo, vmes pa ni fajn, rabimo nekateri ljudje čas zase.

Jagoda, razumem, da si razočarana, tudi jaz bi bila, če bi mi brat zamolčal, ko bi pričakovala dojenčka, ker mi je pač že rekel, da bom ziher takoj izvedela, ker se dostirkat  pogovarjava o tem in bi mi bilo čudno, da bi mi nekaj časa lagal. Vseeno pa verjamem, da če bi to naredil, bi imel nek razlog - tak ali drugačen, ampak gotovo ne bi naredil tega samo zato, da bi me zezal. Vprašala bi ga po razlogu in če bi ga bilo recimo strah, če bo vse ok, bi razumela. Če bi se bal moje reakcije, mi sicer ne bi bilo nič jasno, ker ve, da si želim kako nečakinjo ali nečakauser posted image , ampak v tvojem primeru bi imelo to več osnove in bi tudi razumela. Kujanje ne bo nikomur prineslo nič dobrega. Gotovo je to naredil z nekim razlogom - če ga nočeš videt in zvedet, potem je krivda za vajin odnos tudi na tvoji strani... Pogovorita se, povej mu, da te je to prizadelo in mu vseeno čestitaj. Zakaj se ne bi veselila sreče svojega brata, ki ga imaš rada? Zato, ker ti ni povedal, da bo srečni očka, vseeno ni dovolj dober razlog - saj ga imaš rada! Rešita, kar je zadaj, pa boste lahko vsi uživali v nečakih in nečakinjah:).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 60
2.7.2011 12:49:05   
ronja
metulj, oprosti, ker smetimo temo. Kako pa tvoje zamere?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   [Brisano sporočilo]
4.7.2011 8:33:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Morje
Admin

Kdaj si boste privoščili dopust?

junij (14%)

julij (38%)

avgust (22%)

september (11%)

letos ni dopusta (15%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!