Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 25.5.2011 20:14:08
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: KATI321 Ja, naše afne se kar naprej afnajo. Tudi moja nima problemov s hojo v visokih petah - jaz pa. Pa moja se je afnala z njimi dokler so ji bili še prav, sedaj pa imam jaz ''žensko nogo'' s št. 38, ona pa 40 ali celo 41. Čevljev za njeno valeto pa še nimava - hoče tako s 15 cm peto. Še se bova kregali, iskat jih pa greva v Mb v Daichmana, Vögele, Jelo... Bi mogoče take?
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 25.5.2011 20:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se zdijo balerinke edine primerne. Visoka peta pa...otroški čevlji s peto so mi preotročji za najstnico, ženski pa preveč resni.
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 26.5.2011 11:18:04
|
|
|
|
KATI321
|
No, no, s 15 cm sem sicer res pretiravala, 10 pa je sigurno. Smo pa včeraj v Vögele nabavili čevlje. So pa taki pol čevelj, pol sandal - odprti spredaj. Peta je za moje pojme previsoka, je pa res da je debelejši podplat in so samo optično višji. V njih hodi ko šus, jih je imela že včeraj za nastop in ni imela nobenih problemov.
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 20.2.2014 8:37:08
|
|
|
|
axDm
|
kje ste kupili to obleko????
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 20.2.2014 11:20:57
|
|
|
|
Izabelina
|
u btcju 3 leta nazaj a noben več ne zna prebrat tem...
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 20.2.2014 13:24:23
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina u btcju 3 leta nazaj a noben več ne zna prebrat tem... ej, prej je bil search zelo fajn narejen in si lahko omejil search na sekcije (kuhajmo, nosečnost..) in še na avtorja, ključno besedo..itd., zdaj je pa krneki (en box in čao) - karkoli vtipkam, mi vrže ene naključne zdetke, ki mi NIKOLI ne pokažejo tega kar iščem. pa nisem glupa, znam googlat..
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 20.2.2014 21:15:40
|
|
|
|
Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina u btcju 3 leta nazaj a noben več ne zna prebrat tem... ej, prej je bil search zelo fajn narejen in si lahko omejil search na sekcije (kuhajmo, nosečnost..) in še na avtorja, ključno besedo..itd., zdaj je pa krneki (en box in čao) - karkoli vtipkam, mi vrže ene naključne zdetke, ki mi NIKOLI ne pokažejo tega kar iščem. pa nisem glupa, znam googlat.. verjamem, sam ta k je to vprašu je mogu pogledat prvi post kjer je slikca obleke in kjer se vidi tudi datum odprtja te teme... itak je čudn, da se sam zarad tega registrira, da lahko odgovori na staro temo...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?