|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Opanki ali čevlji za birmo
25.5.2011 20:14:08   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: KATI321

Ja, naše afne se kar naprej afnajo. Tudi moja nima problemov s hojo v visokih petah - jaz pa. Pa moja se je afnala z njimi dokler so ji bili še prav, sedaj pa imam jaz ''žensko nogo'' s št. 38, ona pa 40 ali celo 41. Čevljev za njeno valeto pa še nimava - hoče tako s 15 cm peto. Še se bova kregali, iskat jih pa greva v Mb v Daichmana, Vögele, Jelo...

Bi mogoče take? user posted image user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu KATI321)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.5.2011 20:51:34   
Anonimen
Meni se zdijo balerinke edine primerne.
Visoka peta pa...otroški čevlji s peto so mi preotročji za najstnico, ženski pa preveč resni.

(odgovor članu FLOWR12)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
25.5.2011 21:54:03   
titania

dans je prišla vögele reklama, pa majo fuuul lepi sandal na ta sistem noter :) vsi okol 30€ se mi zdijo pa taka fajn varianta, da ni preodrasel čevel, pa da je birmanka zadovoljna :) pa tale mogoče res ne paše najbolj, sam kolkr sm preletela majo ful modelov, tak, da se vama splača it pogledat :)

http://www.google.si/imgres?imgurl=http://dne.enaa.com/upload/sandali3.jpg&imgrefurl=http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp%3FClID%3D23223&usg=__Kgjkx9cVUbzndJCf9hVDZslMjUE=&h=250&w=294&sz=26&hl=sl&start=18&zoom=1&tbnid=cQsUJTrae8YlMM:&tbnh=144&tbnw=154&ei=5l3dTaH3LIKk-gaRv5i9Dw&prev=/search%3Fq%3Dsandali%26hl%3Dsl%26biw%3D1280%26bih%3D630%26gbv%3D2%26tbm%3Disch0%2C228&itbs=1&iact=rc&dur=350&sqi=2&page=2&ndsp=21&ved=1t:429,r:2,s:18&tx=57&ty=91&biw=1280&bih=630

link ker slike ne gre prav prilepit:S

< Sporočilo je popravil titania -- 25.5.2011 21:57:36 >

Only God can judge me :)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.5.2011 11:18:04   
KATI321
No, no, s 15 cm sem sicer res pretiravala, 10 pa je sigurno. Smo pa včeraj v Vögele nabavili čevlje. So pa taki pol čevelj, pol sandal - odprti spredaj. Peta je za moje pojme previsoka, je pa res da je debelejši podplat in so samo optično višji. V njih hodi ko šus, jih je imela že včeraj za nastop in ni imela nobenih problemov.

(odgovor članu titania)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.2.2014 8:37:08   
axDm
kje ste kupili to obleko????user posted image

(odgovor članu FLOWR12)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.2.2014 11:20:57   
Izabelina
u btcju 3 leta nazaj user posted image

a noben več ne zna prebrat tem...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu axDm)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.2.2014 13:24:23   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

ej, prej je bil search zelo fajn narejen in si lahko omejil search na sekcije (kuhajmo, nosečnost..) in še na avtorja, ključno besedo..itd., zdaj je pa krneki (en box in čao) - karkoli vtipkam, mi vrže ene naključne zdetke, ki mi NIKOLI ne pokažejo tega kar iščem. pa nisem glupa, znam googlat..

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.2.2014 21:15:40   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ej, prej je bil search zelo fajn narejen in si lahko omejil search na sekcije (kuhajmo, nosečnost..) in še na avtorja, ključno besedo..itd., zdaj je pa krneki (en box in čao) - karkoli vtipkam, mi vrže ene naključne zdetke, ki mi NIKOLI ne pokažejo tega kar iščem. pa nisem glupa, znam googlat..

verjamem, sam ta k je to vprašu je mogu pogledat prvi post kjer je slikca obleke in kjer se vidi tudi datum odprtja te teme...

itak je čudn, da se sam zarad tega registrira, da lahko odgovori na staro temo...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.2.2014 21:24:58   
mateyka

sam ta k je to vprašu je mogu pogledat prvi post kjer je slikca obleke in kjer se vidi tudi datum odprtja te teme...

itak je čudn, da se sam zarad tega registrira, da lahko odgovori na staro temo...

ja, res je čudno. pa kaj. ne drezajmo v sitnega psa.. user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?