Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 10:15:10
|
|
|
|
uškinamama
|
OPANKI Verjetno ne misliva enako.
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 10:33:04
|
|
|
|
FLOWR12
|
Ali se temu ne reče opanki
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 10:41:13
|
|
|
|
štrumfek
|
temu bi jaz rekla sandali... nevem sta pogledali v mass-u? deichmann-u?
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 10:44:08
|
|
|
|
zvezdica05
|
Jaz bi na to obleko skombinirala balerinke (črne ali bele) in nič drugega.
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 10:47:18
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12 Ali se temu ne reče opanki Ne temu se ne reče opanak. Že na zgornjem linku so slikice opankov. Pa še teta wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Opanak So pa tej sandalčki lušni, samo ne za petnajstletnico in ne za birmo.
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 10:47:30
|
|
|
|
štrumfek
|
tukaj pa malo prelistaj
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 10:49:20
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama OPANKI Verjetno ne misliva enako. Sicer smo pa tudi mi na Koroškem govorili opanki. Ok, zdej, ko sem bolj v osrednji Sloveniji, govorim moderno. Sandal, ofkors! Pa tudi krofom več ne rečem KRAP! Izraz vodene koze pa še kar uporabljam.
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 10:53:41
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama OPANKI Verjetno ne misliva enako. Sicer smo pa tudi mi na Koroškem govorili opanki. Ok, zdej, ko sem bolj v osrednji Sloveniji, govorim moderno. Sandal, ofkors! Pa tudi krofom več ne rečem KRAP! Izraz vodene koze pa še kar uporabljam. to samo zato , ker si presedlala na torte .
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 10:54:36
|
|
|
|
pety78
|
to samo zato , ker si presedlala na torte user posted image .
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 11:04:41
|
|
|
|
kristinaj
|
opanka....bolj moderno gladiatorke :)) tisto na sliki so pa sandali,sicer zelo lepi a ne vem kako bo 15 letnica v njih hodila in jih imela obute cel dan.. za par ur se ne splača kupovat, razen če niso tudi tebi prav :)... ena je predlagala balerinke črne ali bele... to mi je ok.
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 11:12:07
|
|
|
|
FLOWR12
|
Se opravičujem za narečje . Mi je ušlo.
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 11:19:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12 Se opravičujem za narečje . Mi je ušlo. ma ne, dej narecje je super jaz sem se prou nasmejala ob tejle temi, sploh ob slikicah, ki jih je uskinamama pripopala mi na Gorenjskem tud vcasih recemo opanke japonkam al pa kaksnim usnjenim sandalom tko da... se pa tud jaz strinjam z balerinkami, crnimi ali belimi. Pa lepo birmo vam zelim.
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 11:20:45
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12 Se opravičujem za narečje . Mi je ušlo. smo se vsaj nasmejale....si zamisliš , da ti frčafelca na tole oblekico res obuje "moje" opanke
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 12:06:05
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12 Črne balerinke. Ali spredaj zaprti in v balerinko zaokroženi sandali. Gladiatorke?! No way
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 12:27:58
|
|
|
|
alda
|
Flower obleka MI JE ZELO VŠEČ!!!! no jaz bi pentljo odstranila Za zraven?? Mislim da bi kaki sandalčki z mini petico bile kar ok, ampak probat bi morala, ker šele tako vidiš če je za zraven ali ne! Gladijatorke pa NIkakor!!
< Sporočilo je popravil alda -- 24.5.2011 12:28:37 >
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 14:02:16
|
|
|
|
mateyka
|
mal gledam na netu in so sandali s petko ponavadi za punce nekaj podobnega tukaj je pa en kup različnih modelov za pogledat - vsaj pregledaš kaj vse bi lahko bilo primerno: http://www.zappos.com/youth-girls-dress-shoes-kids~1
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 14:11:43
|
|
|
|
KATI321
|
Oj, si pa dobila skoraj identično obleko kot smo jo mi kupili - le razporeditev rožic je nekoliko drugačna. Je iz BTC?
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 14:47:21
|
|
|
|
FLOWR12
|
Ja je iz BTC. Ta se nama je zdela taka preprosta in hkrati lepa . Ker tiste načičkane se mi nikakor ne zdijo primerne za na birmo, kvečjemu za kakšen maturntski ples. Tako da HB imava vsaj obleko, ker naša punca je zelo zahtevna in kritična, tako da sem se zelo bala če bova dobili kaj za njo. Ta obleka ji je res ulita in ji ful paše. Samo kje bi dobila sandale za njo? Rada bi imela take z vsaj malo pete, tako da balerinke odpadejo. S hojo v petkah nima problemov, saj se velikokrat afna v mojih.
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 24.5.2011 19:59:59
|
|
|
|
Felicita
|
ko smo šli mi k birmi vem da je bil zaželjen (beri: obvezen) pokrit hrbet & ramena (in dekolte, seveda) in spredaj zaprti čevlji. mogoče zdej ni več tok okorelo, ampak jest kakih zlo štikcastih sandalov k tej obleki ne bi obula...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 25.5.2011 9:33:17
|
|
|
|
KATI321
|
Ja, naše afne se kar naprej afnajo. Tudi moja nima problemov s hojo v visokih petah - jaz pa. Pa moja se je afnala z njimi dokler so ji bili še prav, sedaj pa imam jaz ''žensko nogo'' s št. 38, ona pa 40 ali celo 41. Čevljev za njeno valeto pa še nimava - hoče tako s 15 cm peto. Še se bova kregali, iskat jih pa greva v Mb v Daichmana, Vögele, Jelo...
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 25.5.2011 14:43:16
|
|
|
|
donna22
|
Off topic, v kateri trgovini v BTC pa ste kupli obleko? Ful je lepa, res
|
|
|
|
RE: Opanki ali čevlji za birmo 25.5.2011 16:11:30
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KATI321 hoče tako s 15 cm peto. Še se bova kregali, iskat jih pa greva v Mb v Daichmana, Vögele, Jelo... 15 cm?? a to take s platformo (ker 15 drugače ne gre imo..)?
< Sporočilo je popravil mateyka -- 25.5.2011 16:12:35 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?