Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sirup iz smrekovih vršičkov 12.5.2011 21:16:08
|
|
|
|
SMT3
|
Natreseš eno plast vršičkov pa eno plast na debelo sladkorja....pa tko naprej.To naj bi bilo kakšne6 tednov na soncu.Lahko potem dodajaš,ko se to vsede.
|
|
|
|
RE: Sirup iz smrekovih vršičkov 12.5.2011 22:39:22
|
|
|
|
StrawberrY
|
Jaz ga naredim z medom. Ena plast vršičkov, ena plast medu. Če imam premalo medu, potem delam vršički,med,vršički,sladkor,... Mi je pa z medom veliko boljši okus, kot s samim sladkorjem.
|
|
|
|
RE: Sirup iz smrekovih vršičkov 13.5.2011 12:19:34
|
|
|
|
mini86
|
bistvo je da je prva in zadnja plast sladkor..najboljši so čim manjši vršički..no men se že paca na oknu
|
|
RE: Sirup iz smrekovih vršičkov 14.5.2011 22:32:01
|
|
|
|
Lantea
|
A ni 6 tednov na soncu mal preveč. Ker bi naj bila nevarnost, da "zavre"? Nisem stručko, sam se mi zdi, da je tk. Js sm mela lani ene 3 tedne, pa je blo čist fajn. Je ful dobr.
|
|
|
| Stran: [1] |
Bonboninada56Otroci obožujejo sladkarije. Bi mu kupili/podarili darilni paket sladkarij narocen preko preverjenega trgovca na netu?Da, otroci potrebujejo tudi sladkarije in so jih zelo veseli (
14%)
Da, a bi jedel pod nadzorom odraslih (
8%)
Da, ce vem, da so kvalitetne (
5%)
Ne, kupujem sproti v trgovini (
48%)
Ne dajem sladkarij (
25%)
Število vseh glasov: 73Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!