|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
17.8.2005 8:48:21   
Natasa-6
Nann, kako si? A si bila pri zdravniku?
Kako pa ostale? mene spet boli glava, drugače pa sem dobro.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarčice
17.8.2005 8:52:58   
LE&TA
Ojla!
Si me mal prehitela!:)Jst sem dobro, me pa zadnje dni ful napenja, pa zobje me bolijo tko da grem dans k zobarju. Buši raste in na trenutke je kar trd!:bravo:
Glava me pa že dolgo ni bolela in upam da me tud ne bo!
Natasa, a si že kaj cunj zase nabavlala?

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarčice
17.8.2005 9:12:03   
Natasa-6
Nič še nisem kupovala, imam še ene hlače od prejšnje nosečnosti, pa 2 oblekci poletni, ki ju še lahko oblečem. Naslednji teden grem na dopust, potem si bom pa mogla kaj novega nabaviti. Pa ti, LE&TA?

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarčice
17.8.2005 10:20:40   
renan
Pozdravljene Januarčice! Po daljši odsotnosti se spet oglašam. Kako ste kaj? Jaz sem v redu, le tu pa tam me kakšna kislina daje. Na srečo donat še pomaga. Malega tudi jaz zdaj že vsak dan čutim, kako trenira. Sem preživela teden dni totalne hektike, ker se trudiva z :love: vse pripravit, kar je potrebno za naslednje leto. Čez kakšen mesec dni verjetno več ne bom imela toliko energije. Kako so vaši bušiji? Moj je zdaj že nedvomno nosečniški, a na žalost ga ne morem razkazovat, ker je premrzlo.;)
Jaz sem si nekaj nosečniških cunjic sposodila od prijateljice, a večino tega je za pomlad in poletje. Bom si moral hitro kupiti ene tople nosečniške hlače, če se bo nadaljevalo takšno jesensko vreme...
Lep pozdrav vsem in vašim bušijem!

Renan(19t2d)

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarčice
17.8.2005 11:01:00   
AlenkaIST
Se oglašam tudi jaz. Kje pa so ostale? :zmeden2::zmeden2:

Zame se vsi čudijo kako se mi še ne pozna dosti. Žurke pa imamo :bravo:. Nisem sigurna:zmeden:, ampak danes zjutraj se mi je zdelo da sem čutila celo eno malo kostko. Ležala sem, z roko na trebuhu in kar naenkrat pride nekaj trdega mimo. Pa spet, pa spet. Mislim, da je bila nogica, saj tak občutek imam.

Drugače pa bi ful rada pripravljala stvari, ampak sem se odločila da še počakam ta teden do UZ. Pol grem pa s polno paro naprej!:kuza:
A ostale že kaj skup nosite al je vseeno prekmalu?!:zmeden::zmeden2::zmeden:

:nosecka:Lenka 19t1d

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarčice
17.8.2005 11:12:29   
Nannn
Hojla,

natasa nic ni novega ker klicem mojo G pa je ocitno na dopustu...na sreco pa danes nimam tezav z nogo edino ko sem se zjutraj zbudila sedaj pa je oteklina posla...upam da ne bo nic hudega...

LP Nannn :sloncek:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarčice
17.8.2005 11:35:15   
štručka
Ojla januarke...

Moj PDP je bolj na kocu januarja zato vam zavidam vsem tistim, ki že čutite svoje "pike".

Sicer pa sem tudi jaz kar vredu razen tega, da že nekaj tednov nisem spala več kot tri ure v enem kosu:zmeden:

je katera že imela morfologijo?

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarčice
17.8.2005 11:40:06   
LE&TA
Natasa, zaenkrat si bom kupla ene hlače, ker rabim za v službo. V petek grem v LJ.
Za :duda: bom pa še mal počakala, bom pa vse dobila od sosede, sam preprat bo treba, to bom enkrat novembra! Ne bom hitela. Ker pa nimava platca za otroško sobo morm kupit eno omaro, ki jo bom dala na hodnik za cunjice!!

Se mi zdi da sem neki čutla zjutri, dvakrat, po pa nič več, morda je :duda: mal zaplaval-a. Ampak bom raj počakala na taprave brce! Komaj čakam!!:bravo:

Danes je malo bolj toplo zato izkoristite dan! LP

Meni se zdi da grejo ti tedni ful hitro, že 19 jih je pr meni!!

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarčice
17.8.2005 11:41:14   
tinkamiška
Hojla:rozica:

Vidim, da ste začele malo s pisanjem, do večera se ravno prav razpišemo:)-

Nannn, upam, da bo tole z zatekanjem minilo, pa upam, da boš vseeno govorila s kakšnim G in da bo vse vredu:rozica:

Štručka jst sem mela ravno prejšnji teden morfologijo in sva izvedela, da bova imela po vsej verjetnosti pupo;)

Kako vam pa kaj vreme odgovarja? Jst sem cele dneve zaspana, komaj čakam, da nas malo sonček obišče. Pa sej, če je pa prevroče, mi pa tudi ne paše:zmeden: Jst bi mela sonček pa tam okoli 26*;)

Lepo bodite in naj vaši mali:duda: pridno bincajo:)

Tinka

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarčice
17.8.2005 11:41:11   
LE&TA
Natasa, zaenkrat si bom kupla ene hlače, ker rabim za v službo. V petek grem v LJ.
Za :duda: bom pa še mal počakala, bom pa vse dobila od sosede, sam preprat bo treba, to bom enkrat novembra! Ne bom hitela. Ker pa nimava platca za otroško sobo morm kupit eno omaro, ki jo bom dala na hodnik za cunjice!!

Se mi zdi da sem neki čutla zjutri, dvakrat, po pa nič več, morda je :duda: mal zaplaval-a. Ampak bom raj počakala na taprave brce! Komaj čakam!!:bravo:

Danes je malo bolj toplo zato izkoristite dan! LP

Meni se zdi da grejo ti tedni ful hitro, že 19 jih je pr meni!!

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   januarčice
17.8.2005 12:56:08   
AlenkaIST
Ej Nina, jaz ti odgovarjam pa na tvojo debato...

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   januarčice
17.8.2005 13:03:25   
pikica*
Evo, še jaz se javljam.:)

Jaz moram priznati, da kar imam energijo. Zaenkrat:) Drugače pa midvaše nič ne "kupčkava". Edino včeraj sva debatirala o previjalni mizici in prišla do zaključka, da jo bomo kar doma naredili. Bo točno takšna kot si želiva in še cenejša kot v trgovini. Za vozički bolj firbcava kot kaj drugega. Malo si cediva sline:) v soboto greva v Avstrijo in bova še tam malce prečekirala sceno. Dugače pa so v prvem planu moje hlače. Za v službo namreč nimam več kaj oblečt.

Na morfologijo še čakam. Prej greva še na morje (:bravo: od 1.-11.9.), kjer bova uživala pa še rojstni dan bova oba tam praznovala:). Morfologija bo pa takoj popovratku domov. Takrat bom že v 22t:)

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   januarčice
17.8.2005 15:41:45   
lumpy
Jaz sem tudi tukaj.

Fajn da se počutimo veliko boljše ( vsaj večina med nami). A ste kaj sitne? :miska: Jaz sem drugače full fajn (razen krčev ponoči in bolečin v spodnjem delu trebuha), samo na trenutke recimo enkrat na teden me zagrabi da sem v trenutku iz dobre volje slabe za nekaj časa, potem pa naprej kot da ni bilo nič. :zmeden: Bogi :love: ( pa bo že). :muca:

Kupovala nisva se nicesar, bova pa sedaj resno začela. Jutri moram najprej po hlače za v službo, ker nimam več kaj nase dati. Potem pa bova začela z nakupom otroške sobe konec tedna.... :zajcek:

Cotk za malega :metulj: ali malo :racka: še nisva kupovala, nekaj sem že dobila od prijateljice, ki ima 3 mesece starega fantka , sicer pa ne vem kakšne cotke bi kupovala - rečem si bom pa nevtralne barve kupovala, ko grem pa v trgovino je teh nevtralnih stvari bore malo, saj je vse roza in modro. :)

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   januarčice
17.8.2005 16:08:03   
puri
Lumpy, tudi jaz sem zadnje dni bolj sitna:ups:,...in to za take brezvezne stvari, da grem že sama sebi na živce:ups:,....dober moj:love:, da me prenaša, ker se že sama včasih težko
Saj bo,....moj sedaj že ve, da je vse to zaradi nosečnosti in me hvalabogu razume, ker ve, da bo minilo:)

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   januarčice
17.8.2005 17:50:42   
monja79
Se nekaj pozdravckov od mene.

No, danes sem pa jaz za spremembo enkrat ful zaspana :zaspan: in kar polezavam. Ne vem ali je dan bolj tak ali pa se je nabralo nekaj utrujenosti od prejsnjih dni. Glavno je, da bom napolnila baterije!

Tudi jaz se nic nisem kupovala za :duda:. Nekaj stvari ze imam ogledanih, a se mi zdi, da se imam ful casa zato se nic ne kupim. Bom pa morala pred 1. septembrom kupit nekaj oblacil, da bom micna nosecnica tudi v sluzbi tistih nekaj mesecev. Se mi zdi, da je tale jesensko-zimski cas precej neneklonjen nosecnicam predvsem glede oblacil. Se mi zdi, da jih je treba vec kupit kot pa na poletje, ko lazje nekaj spombiniras. Na zimo pa le moras pazit, da te ne zebe in da je udobno.

Se pocasi bliza konec dopusta/pocitnic pa me ze kar malo stiska v zelodcu, ko bo spet treba v sluzbo. Je mal zapasal bit doma brez skrbi in dela. Se mi je ze dvakrat ful nekaj sanjalo o ucencih in kako so me jezili:(. Upam, da to ni slabo znamenje.

Sitna menda nisem nic bolj kot sem bla prej :)-, sam ce pa kej ne stima, so pa takoj solze tu. Sem ugotovila, da sem veliko bolj ranljiva kot pa sem bila prej.

LP, Monja

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   januarčice
17.8.2005 19:12:18   
*hana*
Hoj še jaz!

Tudi pri meni :zaspan::zaspan::zaspan:, sploh v takem vremenu. Pa še včasih se mi zdi da mi je :kava:kar malo pomagala, če sem bila zaspana, zdaj pa mi že od čistega začetka NORO smrdi(to je bila tudi prva stvar, zaradi katere sem posumila,da sem verjetno :nosecka:).
Jaz se drugače res že ves čas odlično (mooočno trkam) počutim:rozica:,skoraj bi lahko rekla brez sprememb.
Kupovala nisem še nič, imam pa že približno ogledano sobico in voziček (Quinny 3xl).Z oblekcam pa bom še malo počakala.
Zdaj čakam na pregled 22.8. in potem morfologijo, da vidim, če bodo potrdili napoved pri NS, da bo:roza:.Seveda pa to ne bom še 100%.
Lepo se imejte in pazite nase in svoje :angel:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   januarčice
17.8.2005 19:45:22   
aldin
Živjo jaz sem pa nova na tem forumu in se mi zdi neverjetno kok nas je v januarju pa še to, da mamo vse enake težave. Čeprav ima moja kolegica rok tik za mano je še boljše če slišiš mnenja tud drugih, ki so na istem kot ti.
Tudi sama imam probleme z oblačili in se mi zdi da sem vsak dan večja in večja.Prav na jok mi gre, ko se je zjutri treba oblečt in vsako jutro znova ugotavljam da NIMAM NIČ ZA OBLEČT!Sej vem, da je to že normalno ampak zdaj je res!
Lp!

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   januarčice
17.8.2005 23:40:57   
AlenkaIST
A že vse spite?

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   januarčice
17.8.2005 23:44:20   
Anonimen
ne, jz sem še pokonci ;)

(odgovor članu Natasa-6)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   januarčice
17.8.2005 23:45:49   
AlenkaIST
Kako pa to?
jaz namreč vstrajam samo zato, da vidim, če mi bo uspelo potem ostanek noči prespati.:zaspan:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   januarčice
17.8.2005 23:59:28   
AlenkaIST
Nov dan je tukaj. Grem očke zatisnit, pa kar bo bo.
Sladke sanje:zaspan:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   januarčice
18.8.2005 0:00:08   
Anonimen
enako :)-:)-:)- Pa če grem okoli 1-ih na wc mi potem včasih do jutra ni potrebno it :)-:)-

(odgovor članu Natasa-6)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......