monja79 -> januarčice (17.8.2005 17:50:42)
|
Se nekaj pozdravckov od mene. No, danes sem pa jaz za spremembo enkrat ful zaspana :zaspan: in kar polezavam. Ne vem ali je dan bolj tak ali pa se je nabralo nekaj utrujenosti od prejsnjih dni. Glavno je, da bom napolnila baterije! Tudi jaz se nic nisem kupovala za :duda:. Nekaj stvari ze imam ogledanih, a se mi zdi, da se imam ful casa zato se nic ne kupim. Bom pa morala pred 1. septembrom kupit nekaj oblacil, da bom micna nosecnica tudi v sluzbi tistih nekaj mesecev. Se mi zdi, da je tale jesensko-zimski cas precej neneklonjen nosecnicam predvsem glede oblacil. Se mi zdi, da jih je treba vec kupit kot pa na poletje, ko lazje nekaj spombiniras. Na zimo pa le moras pazit, da te ne zebe in da je udobno. Se pocasi bliza konec dopusta/pocitnic pa me ze kar malo stiska v zelodcu, ko bo spet treba v sluzbo. Je mal zapasal bit doma brez skrbi in dela. Se mi je ze dvakrat ful nekaj sanjalo o ucencih in kako so me jezili:(. Upam, da to ni slabo znamenje. Sitna menda nisem nic bolj kot sem bla prej :)-, sam ce pa kej ne stima, so pa takoj solze tu. Sem ugotovila, da sem veliko bolj ranljiva kot pa sem bila prej. LP, Monja
|
|
|
|