|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 6:58:22   
petka
Punce, danes zjutraj sem po 1 tedenu izostanka :hudicek: naredila CB z jutranjim urinom.

Najprej pokaže en lep debel -, potem čez nekaj sekund pa še zelooooo zeloooo rahlo navpičnico (ampak res moraš že kar debelo gledat). Kaj zdaj to pomeni???
Je to nosečnost ali ne? Se ta rahla navpičnica vidi v vsakem primeru in to zagotovo NE pomeni nosečnosti??
Al naj naredim še kakšen test??

In ta :hudicek: test stane skor 2 jurja. Mater sem :grrr: in še bolj :zmeden::zmeden::zmeden: kot prej...

Je kateri tako kazalo in je bila vendarle :nosecka:?

lep dan, petka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 7:00:04   
Lunca1
po moji si :nosecka:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 7:00:33   
Natasa-6
Kupi baby check, sta 2 testa notri, pa še 1/2 cenejši je od CB. Jaz sem kupila tega, pa je takoj pokazal nosečnost, sem ga naredila popoldan, drugega pa še naslednje jutro, da sem res verjela.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 7:03:12   
srki
Najbolj ziher boš, da greš k dohtarju, daš urin in ti pogledajo ali si :nosecka: ali ne. To je najbolj zihr, pa še zastonj je, vsaj pri nas.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 7:03:38   
Marogica
Meni je točno tako pokazalo, da je bila ta druga črtica še čisto rahla. Vendar sem ga jaz naredila 1 ali 2 dneva po izostanku menstruacije. In sem bila noseča. Naredi še kakšen test, da boš pomirjena-pa res kupi kakšnega cenejšega.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 7:05:04   
petka
Ja, samo jaz imam dosi neredne :hudicek:, tako, da to morda ni 1 teden zamude, ampak samo 2 in je zato tako rahla črtica.
Grem vsekakor še po BC mini....

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 7:05:50   
petka
jojo joj sem tako :zmeden: da same slovnične delam :ups:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 7:38:46   
Lorena
Že dolgo nazaj sem prebrala, da je nosečnost

- ne glede na intenzivnost črt, čim je navpična!!!
Prepričaj se z Bc mini. Ampak jaz ti bom že kar čestitala za :nosecka:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 10:09:27   
AlenkaIST
Pri meni je bilo tako nežno, da se je komaj videlo. Bilo pa je le!! Pojdi v ZD opravit test, pa še zastonj je.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 11:09:30   
puncica
Ni nujno da je nosečnost, frizerka je imela tud čist rahlo črtico, ki sem jo jst vidla šele pri kakem 10 poskusi in ni bila noseča, pa so skoraj vse punce trdile da je.
Jaz pravim počakaj še dan dva, pa potem naredi kak cenejši test:bravo::bravo:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 11:17:43   
Anuš
Čao!

Meni se je zgodilo podobno, kupim CB pa nisem bla ziher al je al ni. Še isti dan sem šla do G, rekla sestri, da se mi zdi, da sem noseča. Dala mi je napotnico za laboratorij. V parih minutah sem zvedla, da sem. Po moje je brez veze, da še zapravljaš za te drage teste. Pejt do G in je zastonj... Pa še mirna boš. Srečno:):):)

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 13:25:14   
lenika
Jaz sem pa pri G plačala za test 2000 SIT, pa še noseča potem nisem bila.:((

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 15:57:04   
Fifa
:racka::racka:Meni so kadar sem hotela pri g. vzeli kri in mi čez 5 min poveali rezultat - ampak ne pri privat G., pač v zdravstvenem domu - ZASTONJ!!!!:nosecka::nosecka::racka::racka:

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 18:23:39   
kylie
noseča si...

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Clear blue - pomoč!!!
17.8.2005 18:53:48   
bernarda1
Tudi pri meni je pokazalo enako ,sedaj pa pričakujem :modri:(27teden).
L.P.Bernarda

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?