Clear blue - pomoč!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

petka -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 6:58:22)

Punce, danes zjutraj sem po 1 tedenu izostanka :hudicek: naredila CB z jutranjim urinom.

Najprej pokaže en lep debel -, potem čez nekaj sekund pa še zelooooo zeloooo rahlo navpičnico (ampak res moraš že kar debelo gledat). Kaj zdaj to pomeni???
Je to nosečnost ali ne? Se ta rahla navpičnica vidi v vsakem primeru in to zagotovo NE pomeni nosečnosti??
Al naj naredim še kakšen test??

In ta :hudicek: test stane skor 2 jurja. Mater sem :grrr: in še bolj :zmeden::zmeden::zmeden: kot prej...

Je kateri tako kazalo in je bila vendarle :nosecka:?

lep dan, petka

Lunca1 -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 7:00:04)

po moji si :nosecka:

Natasa-6 -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 7:00:33)

Kupi baby check, sta 2 testa notri, pa še 1/2 cenejši je od CB. Jaz sem kupila tega, pa je takoj pokazal nosečnost, sem ga naredila popoldan, drugega pa še naslednje jutro, da sem res verjela.

srki -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 7:03:12)

Najbolj ziher boš, da greš k dohtarju, daš urin in ti pogledajo ali si :nosecka: ali ne. To je najbolj zihr, pa še zastonj je, vsaj pri nas.

Marogica -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 7:03:38)

Meni je točno tako pokazalo, da je bila ta druga črtica še čisto rahla. Vendar sem ga jaz naredila 1 ali 2 dneva po izostanku menstruacije. In sem bila noseča. Naredi še kakšen test, da boš pomirjena-pa res kupi kakšnega cenejšega.

petka -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 7:05:04)

Ja, samo jaz imam dosi neredne :hudicek:, tako, da to morda ni 1 teden zamude, ampak samo 2 in je zato tako rahla črtica.
Grem vsekakor še po BC mini....

petka -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 7:05:50)

jojo joj sem tako :zmeden: da same slovnične delam :ups:

Lorena -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 7:38:46)

Že dolgo nazaj sem prebrala, da je nosečnost

- ne glede na intenzivnost črt, čim je navpična!!!
Prepričaj se z Bc mini. Ampak jaz ti bom že kar čestitala za :nosecka:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

AlenkaIST -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 10:09:27)

Pri meni je bilo tako nežno, da se je komaj videlo. Bilo pa je le!! Pojdi v ZD opravit test, pa še zastonj je.

puncica -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 11:09:30)

Ni nujno da je nosečnost, frizerka je imela tud čist rahlo črtico, ki sem jo jst vidla šele pri kakem 10 poskusi in ni bila noseča, pa so skoraj vse punce trdile da je.
Jaz pravim počakaj še dan dva, pa potem naredi kak cenejši test:bravo::bravo:

Anuš -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 11:17:43)

Čao!

Meni se je zgodilo podobno, kupim CB pa nisem bla ziher al je al ni. Še isti dan sem šla do G, rekla sestri, da se mi zdi, da sem noseča. Dala mi je napotnico za laboratorij. V parih minutah sem zvedla, da sem. Po moje je brez veze, da še zapravljaš za te drage teste. Pejt do G in je zastonj... Pa še mirna boš. Srečno:):):)

lenika -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 13:25:14)

Jaz sem pa pri G plačala za test 2000 SIT, pa še noseča potem nisem bila.:((

Fifa -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 15:57:04)

:racka::racka:Meni so kadar sem hotela pri g. vzeli kri in mi čez 5 min poveali rezultat - ampak ne pri privat G., pač v zdravstvenem domu - ZASTONJ!!!!:nosecka::nosecka::racka::racka:

kylie -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 18:23:39)

noseča si...

bernarda1 -> Clear blue - pomoč!!! (17.8.2005 18:53:48)

Tudi pri meni je pokazalo enako ,sedaj pa pričakujem :modri:(27teden).
L.P.Bernarda

Stran: [1]