Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zdaj pa sem res že nestrpna 17.8.2005 0:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Žigatu se trombociti v krvi zvišujejo sami od sebe, v Pediatrični kliniki pa mu to zviševanje še nekoliko pospešujejo z zdravili. Drugače je OK, Cipresa je pa doma z bolečimi šivi in gre vsak dan v LJ k Žigatu.
|
|
|
|
Zdaj pa sem res že nestrpna 17.8.2005 0:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh, hvala bogu, da obstajaš Kerensa, da si me pomirila. Super, Žigec!!!!!! Pravi borec mali je.:bravo::bravo::bravo::bravo: Zdaj pa lahko grem mirno spat. :zaspan: Kerensa, mirno noč ti želim, pa čimveč čvek tu gor, da ti ne bo dolgčas. Jaz, na žalost, ne bom zdržala.:zaspan::zaspan::zaspan:
|
|
|
|
Zdaj pa sem res že nestrpna 17.8.2005 0:19:49
|
|
|
|
Andra
|
O Blacky kaj še ne spiš?
|
|
|
|
Zdaj pa sem res že nestrpna 17.8.2005 0:21:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:, pa nikak ne dvignem riti s stola. Pa oči imam tudi že kot kakšen kitajček.:)-:)- Zdaj pa zares, odhajam....če se ne spomnim še hitro kaj drugega.;)
|
|
|
|
Zdaj pa sem res že nestrpna 17.8.2005 0:22:37
|
|
|
|
Andra
|
Če bi stala za računalnikom, sigurno ne bi vzdržala toliko časa. Le kdo se je spomnil stol?
|
|
|
|
Zdaj pa sem res že nestrpna 17.8.2005 0:27:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo res, bom drugič raje stala zraven. Si videla, še zdaj strašim tu okoli. Zdaj pa čisto čisto čisto zares.... nočko;)
|
|
|
|
Zdaj pa sem res že nestrpna 17.8.2005 0:28:57
|
|
|
|
Andra
|
Lahko noč in lepe sanje. Tudi jaz odhajam spat. :zaspan:
|
|
|
|
Zdaj pa sem res že nestrpna 17.8.2005 9:35:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Leah, Cipresa je sama napisala, da bi sicer lahko bila na kliniki, samo daleč stran od otroka, da pa jo tako šivi bolijo, da raje z možem prideta vsak dan tja, ker komaj prileze do avta in od vhoda v kliniko do Žigca. Samo da gre na bolje, sem prav vesela, ko sem tole prebrala.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.