Zdaj pa sem res že nestrpna (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Zdaj pa sem res že nestrpna (17.8.2005 0:13:02)

ker nonstop iščem in iščem, pa nič ne najdem, kaj se dogaja z Žigcem od Ciprese. Že 4 dni se ni javila. Ali katera kaj ve????

Upam, da je vse OK in da ima preveč dela s cartanjem doma, da se zato ne javi.:)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> Zdaj pa sem res že nestrpna (17.8.2005 0:13:55)

Žigatu se trombociti v krvi zvišujejo sami od sebe, v Pediatrični kliniki pa mu to zviševanje še nekoliko pospešujejo z zdravili. Drugače je OK, Cipresa je pa doma z bolečimi šivi in gre vsak dan v LJ k Žigatu.

Anonimen -> Zdaj pa sem res že nestrpna (17.8.2005 0:17:11)

Oh, hvala bogu, da obstajaš Kerensa, da si me pomirila. Super, Žigec!!!!!! Pravi borec mali je.:bravo::bravo::bravo::bravo:

Zdaj pa lahko grem mirno spat. :zaspan:

Kerensa, mirno noč ti želim, pa čimveč čvek tu gor, da ti ne bo dolgčas. Jaz, na žalost, ne bom zdržala.:zaspan::zaspan::zaspan:

Andra -> Zdaj pa sem res že nestrpna (17.8.2005 0:19:49)

O Blacky kaj še ne spiš?

Anonimen -> Zdaj pa sem res že nestrpna (17.8.2005 0:21:01)

Kar :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:, pa nikak ne dvignem riti s stola. Pa oči imam tudi že kot kakšen kitajček.:)-:)-

Zdaj pa zares, odhajam....če se ne spomnim še hitro kaj drugega.;)

Andra -> Zdaj pa sem res že nestrpna (17.8.2005 0:22:37)

Če bi stala za računalnikom, sigurno ne bi vzdržala toliko časa. Le kdo se je spomnil stol?

Anonimen -> Zdaj pa sem res že nestrpna (17.8.2005 0:27:30)

Samo res, bom drugič raje stala zraven. Si videla, še zdaj strašim tu okoli. Zdaj pa čisto čisto čisto zares.... nočko;)

Andra -> Zdaj pa sem res že nestrpna (17.8.2005 0:28:57)

Lahko noč in lepe sanje. Tudi jaz odhajam spat. :zaspan:

leah -> Zdaj pa sem res že nestrpna (17.8.2005 7:58:19)

Samo zakaj pa je ne dajo zraven k otroku.Ali pa vsaj sobo na pediatrični?Pa saj ji ja pripada.Ne vem no, če bi rekla npr,da si bo črpala mleko:zmeden2:vsaj tako so mene pustili v Mariboru.

Anonimen -> Zdaj pa sem res že nestrpna (17.8.2005 9:35:03)

Leah, Cipresa je sama napisala, da bi sicer lahko bila na kliniki, samo daleč stran od otroka, da pa jo tako šivi bolijo, da raje z možem prideta vsak dan tja, ker komaj prileze do avta in od vhoda v kliniko do Žigca.
Samo da gre na bolje, sem prav vesela, ko sem tole prebrala.

Stran: [1]