|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koliko ste stare punce, ki ste v postopki...
25.4.2011 18:50:22   
loremi
Jaz bom letos dopolnila 34 let, moj 41.
Na otročkih delava 12 let, za mano dva postopka IUI, dva postopka IVF in trije postopki z zamrznjenčki, dva od teh uspešna, obakrat noseča z dvojčki, pa se je vselej slabo končalo. Po tistem še ena histeroskopska operacija.

Ste še mlada ... hm, ja, te besede sem sprejemala stara 25 let, zdaj ne več, ker biološka ura tiktaka po svoje, izgovarjajo jih, ker pomojem nimajo kaj drugega rečt v tolažbo.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.4.2011 7:45:33   
ajnas6
Midva pa sva stara 32 let in na user posted image delava dobro leto. Do poletje greva v postopek IUI, ce se ne preime potem direktno na IVF. (Imava namreč oba grozno slabe izvide)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.4.2011 10:23:05   
Poka
IZVIRNO SPOROČILO: curkica

Ja, mene tud že mal muči to, da sem "stara". Letos septembra bom 35. Moj pa celo "že" 40. In me je kar groza, ko pomislim, da še nimava otroka. Koliko bova stara, ko bova končo imela prvega? Že zdaj mi je hecno, moj pri 40ih z dojenčkom user posted image

Moj je ravno dopolnil 40, jaz bom pa 31. In sem napotena na kliniko za neplodnost, kako dolgo pa potem še traja, pa vprašanje... Tako, da moj ne bo ravno mlad. Meni se ne zdi to nič takega - na videz zgleda mojemu deset let manj, ampak lahko, da se to potem spremeni user posted image  Možno, da zgled amlad, ker še nima otrok in še ni toliko skrbi user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.4.2011 12:10:07   
Buska
letos sem bila 30, moj 32. za nama so ze 3. postopki ICSI, prvi je bil pri mojih 28., na otrocih delava uradno ze 4 leta, prej nisva imela zascite in nisva stela (skupaj sva 13 let)
z naslednjo user posted image greva ponovno poskusit sreco user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.4.2011 15:43:07   
nitana
Hej,
jaz bom letos stara 27, moj pa 25. Na otroku delava skoraj eno leto in grema avgusta prvič na neplodnostno v mb. Kako dolgo bo pa še potem trajalo pa nevem, srčno pa upam, da ne predolgo. Problem je pri meni, ker imam PCO (menstruacijo 1-2 krat na leto, na klomifen sploh nisem odreagirala), z mojim pa upam da je vse v redu-bomo vidli avgusta.

Držim pesti za vse nas, da nam čimprej uspe!

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.4.2011 15:53:42   
almk
Zanosila pri 28 v 3. postopku IVF...in sedaj imamo dva navihančkauser posted image user posted image ..

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.5.2011 11:25:14   
*sanela*
Stara 31, moj 30 imava 8 let starega sinčka, zanosila naravno po nekem čudežu, namreč oba z možem imava slabe izvide. Že 6 let se trudiva za drugega sončka. Sva v prvem IVF postopku, upamo na drugi čudež user posted image

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.5.2011 12:40:38   
andreja83
Da se še sama dodam k vaši statistiki!

Ko sva bila dana na čakalno listo za prvi ivf sva bila stara jst 26 moj pa 30, zdej pa ko sva bila v postopku sm jst 27, moj pa 31! Čakava še na rezultate, drugač pa sva na neplodnostni že 3 leta

< Sporočilo je popravil andreja83 -- 3.5.2011 12:42:07 >

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.5.2011 18:43:45   
lisi
Prvi ivf pri mojih 25., moj 27. (neuspešen), trenutno v drugem postopku ivf, jst 26, moj 28.

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.5.2011 16:51:29   
marjetacveta
Jaz pa bom začela s postopokom junija, stara 26 let, fant pa 34.

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?