*zabica* -> RE: koliko ste stare punce, ki ste v postopkih umetne oploditve (22.4.2011 12:36:43)
|
36, moj pa 31.....za mano sta že 2 neuspešna IUI postopka, ravno danes sem dobila pošto iz konzilija tako da v maju oz. juniju štartam s svojim prvim IVF-jem..... Trenutno sem brezposlene, nadomestilo dobivam še do 15.7 in če mi do takrat uspe zanosit, sem na konju.... Sem pa v tem času iskala zaposlitev, sam kaj ko me nihče na zaposli že zato, ker sem ženska, brez otrok in zato težje zaposliva (mater tale naš kapitalizem, žalostno kam smo prišli)...sem v enem podjetju (kjer sem bila v ožjem krogu skupaj z 2 moškima) dobila direkten odgovor, da nisem službe dobila službe zato, ker sem ženska..... Še bolj žalostno pa je to, da sem svojo prejšno službo (po 10-ih letih dela) izgubila po laparoskopiji, ko sem jim nekako povedala (ne direkt šefu, ampak enemu od sodelavcev), da si želim zanositi.... Kakorkoli že, upam da nam vse rata čimprej zagledati magični [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] P.S;: Se oproščam za OFF topic, sam res me podraži diskriminacija na osnovi spola, zato sm se mogla mal izkašljat...hehehe
|
|
|
|