|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gliste
10.4.2011 23:03:44   
biba83
Zanima me kakšne simptome so imeli vaši otroci, ko so imeli gliste??

So se tudi ponoči zbujali in se na glas jokali?

Do zdaj smo takšno razdražljivost ponavadi pripisali izraščanju zob (v zadnjem mesecu so mu izrastli štirje), vendar pa zadnji teden nekaj ne štima, saj ni in ni nobenega zobka, je pa zelo siten, ne bi jedel, in zadnja dva  dni se včasih poskuša popraskat po ritki, kar mi je pa dalo misliti, kaj če pa so gliste?! Sicer ni nikjer nič videti, niti v blatu ne opazim kakšnih pikic, nitk...nič.

Jutri bom kar P poklicala in vprašala.

Kaj pa izjava da se pri glistah mora zdraviti potem vsa družina?? To sem nekje prebrala. No pri nas imamo zraven sina (ki bo maja star 2 leti) še hčerkico, ki je še dojenček (stara je 4 mesece). Bi rekla, da je potem možno, da bi tudi ona kaj dobila, saj jo David večkrat prime  ( tudi v usta ji prste porine) z zelo umazanimi rokicami, ko je zunaj. Vsega vedno ne morem preprečit, ker je mali večkrat hitrejši od mene! 

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 11.4.2011 21:36:32 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GLISTE!??
11.4.2011 7:54:58   
Precious
Nobenih znakov. Razen tega da je veliko jedel. Ja,zdravi se vsa družina. za majhne otroke ne vem če se,ti bo že P povedala.

(odgovor članu biba83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2011 8:12:31   
Elica
Nobenih izrazitih znakov. Edino večkrat jo je bolel trebušček in na koncu ni imela apetita. Zdravili pa smo samo njo in sicer je dobila tablete. Po zdravljenju smo dali blato še  enkrat v pregled in je bilo ok.

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2011 9:12:16   
SMT3
Moja je ponoči stokala,baje so takrat precej aktivne in tudi odložijo jajčeca okol danke.Imela je temne kolobarje,zadah in ust in rdeča lička.
Ja,zdravila smo pa vsi dobili.Pa vse oprat na vsaj 60 stopinj.

(odgovor članu Elica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2011 11:24:26   
Janya
Našo je srbela ritka, tko da je bila tudi ponoči zelo nemirna celo zbujala se je. Terapijo smo prejeli vsi domači še pes....

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2011 16:34:20   
SMT3
IZVIRNO SPOROČILO: Janya

Našo je srbela ritka, tko da je bila tudi ponoči zelo nemirna celo zbujala se je. Terapijo smo prejeli vsi domači še pes....

Točno,še to ja.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?