Gliste (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

biba83 -> Gliste (10.4.2011 23:03:44)

Zanima me kakšne simptome so imeli vaši otroci, ko so imeli gliste??

So se tudi ponoči zbujali in se na glas jokali?

Do zdaj smo takšno razdražljivost ponavadi pripisali izraščanju zob (v zadnjem mesecu so mu izrastli štirje), vendar pa zadnji teden nekaj ne štima, saj ni in ni nobenega zobka, je pa zelo siten, ne bi jedel, in zadnja dva  dni se včasih poskuša popraskat po ritki, kar mi je pa dalo misliti, kaj če pa so gliste?! Sicer ni nikjer nič videti, niti v blatu ne opazim kakšnih pikic, nitk...nič.

Jutri bom kar P poklicala in vprašala.

Kaj pa izjava da se pri glistah mora zdraviti potem vsa družina?? To sem nekje prebrala. No pri nas imamo zraven sina (ki bo maja star 2 leti) še hčerkico, ki je še dojenček (stara je 4 mesece). Bi rekla, da je potem možno, da bi tudi ona kaj dobila, saj jo David večkrat prime  ( tudi v usta ji prste porine) z zelo umazanimi rokicami, ko je zunaj. Vsega vedno ne morem preprečit, ker je mali večkrat hitrejši od mene! 

Precious -> RE: GLISTE!?? (11.4.2011 7:54:58)

Nobenih znakov. Razen tega da je veliko jedel. Ja,zdravi se vsa družina. za majhne otroke ne vem če se,ti bo že P povedala.

Elica -> RE: GLISTE!?? (11.4.2011 8:12:31)

Nobenih izrazitih znakov. Edino večkrat jo je bolel trebušček in na koncu ni imela apetita. Zdravili pa smo samo njo in sicer je dobila tablete. Po zdravljenju smo dali blato še  enkrat v pregled in je bilo ok.

SMT3 -> RE: GLISTE!?? (11.4.2011 9:12:16)

Moja je ponoči stokala,baje so takrat precej aktivne in tudi odložijo jajčeca okol danke.Imela je temne kolobarje,zadah in ust in rdeča lička.
Ja,zdravila smo pa vsi dobili.Pa vse oprat na vsaj 60 stopinj.

Janya -> RE: GLISTE!?? (11.4.2011 11:24:26)

Našo je srbela ritka, tko da je bila tudi ponoči zelo nemirna celo zbujala se je. Terapijo smo prejeli vsi domači še pes....

SMT3 -> RE: GLISTE!?? (11.4.2011 16:34:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Janya

Našo je srbela ritka, tko da je bila tudi ponoči zelo nemirna celo zbujala se je. Terapijo smo prejeli vsi domači še pes....

Točno,še to ja.

Stran: [1]