Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: velikost odejice v postelji 6.4.2011 11:44:04
|
|
|
|
mate0ja
|
Rešitev za male je spalna vreča.
|
|
RE: velikost odejice v postelji 6.4.2011 11:51:26
|
|
|
|
Najaa
|
Ja, rešitev je spalna vreča. Moje so še vsako odejo zbrcale stran.
|
|
|
|
RE: velikost odejice v postelji 6.4.2011 12:25:43
|
|
|
|
kristinaj
|
večje pa vseeno se odkrijejo... vreče pa ne marajo..
|
|
RE: velikost odejice v postelji 6.4.2011 17:06:34
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Jaz imam iz Ikee kovterček, je mere 125x110 cm in je super. Ker 120x60 je pa brezveze, vedno mora biti večje kot je jogi. Ta Ikeina je še malo prevelika skoraj, ampak se ne sekiram. Pa še prevleke imajo super lepe in niso drage. Pri nas sploh nisem gledala, ker so tako navite cene, za po možnosti isto kvaliteto. Naša je bila v vreči le, če je bil bolj mraz, pa smo kurili ponoči vseeno, a minimalno. Drugače ji je pa prevroče v njem.
|
|
|
|
RE: velikost odejice v postelji 6.4.2011 21:45:42
|
|
|
|
lipikica
|
rada bi malo širšo, vendar pa preoblek nimam za to. marčevka- ali imajo v ikei tudi preobleko take velikosti? danes sem obrnila odejo, da je širina- dolžina....tako sem lahko dala za jogi,dokler še malo ne porase in bo tako pa prekratko
|
|
|
|
RE: velikost odejice v postelji 6.4.2011 23:02:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jaz sem tudi to ikeino nabavila in prevleke zanjo in nam se fajn obnese. Samo ko je bilo ponoci fajn mraz sem jo vseeno se v vreco dala, ker zelo nemirno spi in ji koj kaka noga izpod koutercka pogleda.
|
|
|
|
RE: velikost odejice v postelji 7.4.2011 12:49:43
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Ja, seveda imajo tudi prevleke v tej velikosti, je velika izbira. Meni je super, da je večje vse skupaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.