velikost odejice v postelji (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

lipikica -> velikost odejice v postelji (6.4.2011 11:38:37)

učiraj sem dala našo pupo spat v otr. posteljo ki ima dim. 120x60. odeja je ravnotake dimenzije. povejte, imate take odeje ali večje, kajti ker je iste velikosti ne morem zatlačiti odeje med ograjico in jogi da se mi ne odkrije. ker je taka odeja se mi je celo noč odkrivala ker ni bila zatlačena. kaj imam premajhno? menmo se mi je zdelo da sem povsod videla take dim. odej.

hvala

mate0ja -> RE: velikost odejice v postelji (6.4.2011 11:44:04)

Rešitev za male je spalna vreča.

Najaa -> RE: velikost odejice v postelji (6.4.2011 11:51:26)

Ja, rešitev je spalna vreča. Moje so še vsako odejo zbrcale stran. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

kristinaj -> RE: velikost odejice v postelji (6.4.2011 12:25:43)

večje pa vseeno se odkrijejo... vreče pa ne marajo..

Marčevka2010 -> RE: velikost odejice v postelji (6.4.2011 17:06:34)

Jaz imam iz Ikee kovterček, je mere 125x110 cm in je super. Ker 120x60 je pa brezveze, vedno mora biti večje kot je jogi. Ta Ikeina je še malo prevelika skoraj, ampak se ne sekiram.
Pa še prevleke imajo super lepe in niso drage. Pri nas sploh nisem gledala, ker so tako navite cene, za po možnosti isto kvaliteto.

Naša je bila v vreči le, če je bil bolj mraz, pa smo kurili ponoči vseeno, a minimalno. Drugače ji je pa prevroče v njem.

lipikica -> RE: velikost odejice v postelji (6.4.2011 21:45:42)

rada bi malo širšo, vendar pa preoblek nimam za to.
marčevka- ali imajo v ikei tudi preobleko take velikosti? danes sem obrnila odejo, da je širina- dolžina....tako sem lahko dala za jogi,dokler še malo ne porase in bo tako pa prekratko

Anonimen -> RE: velikost odejice v postelji (6.4.2011 23:02:06)

Ja jaz sem tudi to ikeino nabavila in prevleke zanjo in nam se fajn obnese. Samo ko je bilo ponoci fajn mraz sem jo vseeno se v vreco dala, ker zelo nemirno spi in ji koj kaka noga izpod koutercka pogleda.

Marčevka2010 -> RE: velikost odejice v postelji (7.4.2011 12:49:43)

Ja, seveda imajo tudi prevleke v tej velikosti, je velika izbira. Meni je super, da je večje vse skupaj.

tasa_m -> RE: velikost odejice v postelji (7.4.2011 19:20:07)

Naša tamala je vso noč odkrita in se sploh ne sekiram. Pol ji že ne paše, če se mi vse noči odkriva!!
Sprobali tudi spalno vrečo inn bili več gor kot spali tako da...
če se odkriva ji že paše tako!

Stran: [1]