|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ring sling - šivanje
29.3.2011 12:47:23   
biba83
Danes sem si naročila obroče za ring sling, saj bi ga rada sama sešila, vendar me še begata dolžina in širina! Mi lahko katera pomaga? Je dolžina 1,80m dovolj, glede na to da sem visoka 162cm in srednje postave? Kaj pa širina? Če ste ga same šivale, ste uporabile dvojno širino ali enojno?

Prosim za kakršnokoli informacijo!
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
29.3.2011 20:58:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu biba83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ring sling - šivanje
30.3.2011 9:16:24   
emina83
Oj!

Glede dolžine, mislim da imaš dovolj 1,8m blaga, da bi ti `rep` slinga segal tam nekje do kolkov. Za širino priporočam 70cm ali več, Za potem ko so malo večji in rabijo malo večji pouch oz vrečo v kateri sedijo. Če pa imaš namen nositi otroka samo v faziuser posted image , potem je že 70cm dovolj.

Kar se pa blaga tiče, ti priporočam kakšno tkano platno (pa ne v smislu tistega tankega a la za posteljnine, ampak nekaj močnejšega), še najbolj pa lan, sam ,ali pa v mešanici z bombažem. Ta ti bo najdlje zdržal, pa še vroče ni v njem, ker super diha. Poleti je itak vroče samo po sebi in če še imaš malegauser posted image na sebe prilepljenega, mislim da veš da kaj bolj hladno ti verjetno ne bouser posted image , in če nimaš pravega blaga na sebi, to samo poslabša zadevo. Blago je lahko enojno, ali dvojno, čist po želji, ampak, če boš izbrala lan, je komot lahko enojno, ker lan zelo dobro podpira težo otroka.

Meni osebno odlična spletna stran, za slinge - o uporabi šivanju... je http://www.sleepingbaby.net/

Jan je res profesionalka v svojem delu in šiva prvovrstne slinge za malo denarjauser posted image , edina težava je v tem, da je v ZDA. Ima pa res čisto vse kar potrebuješ vedeti o slingih, nj. uporabi, nameščanju, šivanju... zelo nazorno opisano in mislim da se lahko čisto vsak znajde, še jaz, npr, ki pojma nimam o šivanju.

Upam da sem kaj pomagala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ring sling - šivanje
30.3.2011 22:03:20   
biba83
Hvala za ideje in informacije!
Mislim, da bom jutri začela s šivanjem, v kolikor bom dobila obroče.
user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.