Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vsakodnevne obveznosti ob dojenčku 6.4.2011 12:43:03
|
|
|
|
masajka
|
Skuštrana, maš prav , sem se prav nasmejala, ko sem še enkrat prebrala svoj post . Torej pojamram redkokdaj
|
|
|
|
RE: Vsakodnevne obveznosti ob dojenčku 9.4.2011 22:03:03
|
|
|
|
morje2011
|
Ja sem mlada mamica,pa lahko naredim dosti kaj.Je zelo pridna ,se rada zaigra.Jaz lahko vse pospravim ,likam in se bi se dalo naštevati.Klub temu ,da že hodim v službo.
|
|
|
|
RE: Vsakodnevne obveznosti ob dojenčku 13.4.2011 17:04:36
|
|
|
|
amii
|
Mah, najprej sem bila jezna na vse mamice, ki imajo "pridne" otrokece, potem sem naredila VSE kar so mi svetovali, da bo potem tudi moj "priden", pol pa sem se sprijaznila, da imamo doma mali "Duracel" in hvala bogu, da je takšen, saj bo v življenju zagotovo prišel bolje skozi, kot fant/moški, ki bo nekje tiho sedel in "bil priden" Nabavila sem si čistilko, tako da mi ni potrebno extra čistiti, kuhava skupaj, tuširava se skupaj, na računalniku sva (tudi sedaj) skupaj, ves preostali čas pa raziskujema in se veselima življenja . Glavno da je zdrav in poln življenja!
|
|
RE: Vsakodnevne obveznosti ob dojenčku 13.4.2011 17:26:34
|
|
|
|
juhica
|
Amii, ja zastopim, to "jezo" . Ampak da te potolažim, no ne vem kok je tvoj star, moj je potem čisto obrnil ploščo, pri dveh letih, in je zdaj priden ko bubica (ok ponoči se še zbuja), je ful tak sodelujoč, razumevajoč, ne vem, kdo je je videl tega zahtevnega in "razvajenega" dojenčka, še verjet ne more .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?