|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: uporabnice mace
26.4.2011 19:58:50   
Aleda
Hja, jaz in moj pijeva maco sedaj že več kot mesec in pol, pa do sedaj zgleda še ni nobenega učinka. Maja bova šla v postopek in preden bom imela ET bo že tri mesece, bomo videli... Včasih, še posebej na začetku sem tudi jaz čutila rahko špikanje v spodnjem delu trebuha, energije pa nimam nič več kot običajno.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.4.2011 15:51:02   
mačekmuri
korinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,   lepih user posted image ti želim!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.4.2011 18:25:44   
korinca
Hvala user posted image . predvsem se ne sme obupati in vedno znova verjeti!

(odgovor članu mačekmuri)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.4.2011 18:33:25   
nitana
Čestitam korinca!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nam lahko prosim poveš kako si ti uživala maco, kdaj, koliko na dan,prah ali kapsule? Jaz jem kapsule 3/dan (vmes sem že tudi 4/dan pa sem zdaj šla spet na 3, tako kot priporočajo). Jem pa zjutraj 2 in popoldne 1. Kako pa jo uživate ostale punce?

Lp

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.4.2011 19:23:15   
mačekmuri
IZVIRNO SPOROČILO: korinca

Hvala user posted image . predvsem se ne sme obupati in vedno znova verjeti!

jaz sem že obupala ker se trudimo že več kot dve leti...

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.4.2011 21:14:04   
korinca
maco sem jedla od 1 dne m.  3 kavne žličke (prah kupljen v dm) sem zmešala z vodo, ter notri raztopila šumečo tableto folne kisline ( kupi se v mercatorju), za boljši okus. Zraven sem na pribljižno vsak 2 dan pojedla cinkovo tableto ( to izboljšuje celice nasploh). Že kak mesec prej sem se popolnoma odpovedala beli moki in jo nadomestila s polnovredno. Bel riž z rjavim, črtala sem sladkarije, namesto kofeinske sem začela piti brezkofeinsko kavo.  V prehrano sem vnesla več beljakovin in čimmanj oh. Z mojim sva začela vsak dan hodit na kakšen hribček ali daljši sprehod v naravo.
Kakorkoli je že to botrovalo je dejstvo, da sva oba z mojim izgubila kakšno kilco, počutila sva se bolje , sploh jaz sem to občutila, ker delam 8 ur za kompjuterjem in me običajno zelo matra pomladanska in "popoldanska" utrujenost.user posted image
Rekla sva si, da bova s tem načinom življenja nadaljevala, verjetno ne tako striktno, kolikor bo pač mogoče...

Obupat pa nikar, velikokrat se borba obrestuje...

Srečno!!!

(odgovor članu mačekmuri)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.4.2011 19:44:12   
Aleda
A kar tri kavne žličke korinca, jaz samo eno.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.4.2011 19:55:48   
spominčica
Moj je jemal Maco in glej ga zlomka....po 4 neuspešnih ICSI in 8 letih truda sva zanosila po naravni poti. Ne vem če gre zasluge pripisovati tej čudežni korenini ampak rezultat je tu. Poleg maco praha je jedel še koencim Q10, Ginseng kapsule in E vitamin.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.4.2011 21:11:06   
olana
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super, povej več, koliko časa sta jo jedla, zakaj pa... babji firbec pač user posted image user posted image

Hehe, mal pozno vidla! Midva sva jo jedla 1 mesec v kapsulah, po 2 na dan od g. Matjaža in menstruacija sploh ni prišla, ko sem naredila test sem prekinila z jemanjem. Jedla sem jo pa skoz brez pavze. Sva pa po 5 letih in z enim jajcevodom ugledala user posted image user posted image . Upam, da sem kaj pomagala.

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.4.2011 10:41:05   
korinca
3 žličke tudi piše na navodilu. Sem pa dozirala res zravnane 3 male žličke. Meni je bilo to za konzumirati blazno zanič in sem si popravila okus tako, da sem dodala notri eno šumečo tableto folne kisline.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.4.2011 11:52:41   
Aleda
Na moji maci pa piše 1 čajna žlička dnevno oz. 1-3 g, ko pa sem šla brat ista navodila na internetu pa piše od 1-3 čajne žličke. Bomo probali malo zvišat dozouser posted image
Okusna pa res niuser posted image , zdaj sem se jo že kar navadila, na začetku mi je šlo pa kar na bruhanje. Jaz jo pa dajem v čaj, včasih pa kar v vodo, moj jo pa v jugurt zameša.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.5.2011 9:43:36   
Anonimen
Punce ali sedaj, ko jemljete maco bolj čutite ovulacijo kot prej ko je niste jemale, manj ali enako kot prej? Sama jo zdaj jem dober mesec, vendar še nisem čutila nič tak "posebnega" da bi lahko nakazovalo na ovulacijo, menstruacije pa še tudi ni. Tudi sicer mam zelo neredne menstruacije, zadnjo ovulacijo pa sem močno čutila zadnjega maja lani (če jo maš samo 1x na leto si ni težko zapomnituser posted image ), zato sklepam, da je zdaj še nisem mela, ker še ni blo nič bolečega kot takrat, razen če maca vpliva na ublažitev občutkov ob ovulaciji. Pa sem spet zakompliciralauser posted image
Se priporočam za vaša mnenjauser posted image

Lep dan.

(odgovor članu Aleda)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
10.5.2011 19:01:30   
Aleda
Jaz nikoli nisem čutila ovulacije, odkar pa jemljem maco čutim špikanje v jajčniku takrat ko naj bi bila ovulacija. Menstruacijo sem imela prej kar točno, sedaj sem pa dvakrat imela neredno, enkrat mi je zamula drugič sem jo pa prej dobila. Ampak mi je najbolj hecno to, ker sem  dobila zadnjo menstruacijo za toliko dni prej kot se prejšnja zavlekla od normalne. Ne vem ali so neredne menstruacije zaradi mace ali zaradi postopka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.5.2011 20:42:45   
mačekmuri
evo se malo javim... pri meni vse po starem, ovulacijo čutim, menstruacija pa bolj točna od švicarske ure user posted image ... drugi mesec probam maco + klomifen... kaj je to ok al ne preveč?

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?