|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uporabnice mace
27.3.2011 15:19:10   
Anonimen
evo punce, ideja! če imajo lahko klomifenke svojo tem, jo lahko imamo tudi me, in sicer vse tiste, ki se trudimo zanositi ob maci!
tema je odprta bolj tako za hec, upam da nobene ne moti user posted image ...

če je kateri uspelo oz. če jo katera uporablja, naj se javi! baje je pravi naval v trgovinah kjer se jo da nabavit.

jaz jo pijem en mesec in čakam prve rezultate, prav tako jo pije moj user posted image !

pa da vidimo če je kej na stvari user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uporabnice mace
27.3.2011 16:49:56   
Anonimen
Hej, dobra ideja, da se združimo na eni temi  user posted image Jaz mam sicer kapsule doma, sem jih naročla pri g.Matjažu, ampak jih še nisem začela uživat, ker sem ta cikel še jemala klomifen. V torek grem na UZ in če mi reče da spet nisem odreagirala, jo bom takoj začela pit, te pa kar bo bo. Bi pa blo fajn slišat katero, ki ji je pomagala do user posted image , da nam vlije malo upanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2011 21:19:49   
Anonimen
upam da se bo javila kakšna ki ima pozitivne izkušnje z njo...

sicer pa je pri meni prišlo do zelo boleče ovulacije, bolečina je trajala par ur, tako da nekaj je na tem, ker ponavadi jo komaj zaznam al pa sploh ne... zdej pa čakat na user posted image   - upam pa da je sploh ne bo in da koooooooooončno ugledamo user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2011 14:40:10   
olana
Evo, zanosila z maco pričakujemo septembra! Jedla sva jo oba s partnerjem cel ciklus brez prekinitve. Pa srečno!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2011 15:23:59   
saruška
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super, povej več, koliko časa sta jo jedla, zakaj pa... babji firbec pač user posted image user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2011 15:31:44   
mladika
da se še jst pofočkam...moj jo pije kake dva tedna jst sem jo pa začela pred 5. dnevi ko sem dobila user posted image , pa da vidimo...upam da bo kej pomagalo ker se res že predolgo trudiva!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2011 17:30:14   
dspela
za info povem,da sem videla maco v dm-ju. nevem pa če je to ista.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2011 19:25:51   
mladika
sem slišala ja da jo majo v DM-u,ampak jo je baje ful težko dobit!!!jst sem jo naročila na Planet Bio...pa bom tut mau dlje čakala kot ponovadi!!!

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.3.2011 20:23:45   
Aleda
Pozdravljene, se vam pridružujem pri pitju mace user posted image . Pijeva jo oba z možem, že ene tri tedne. Upam da bojo kakšni pozitivni rezultati.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2011 13:42:45   
curkica
Jaz jo tudi pijem že kake 14 dni približno. Kupila sem uno v prahu v DM-u, ker druge ni blo. Okus je res blak... No, če bo kej pomagala, bomo pa vidli... user posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2011 18:56:29   
mačekmuri
pa ste opazile kakšne spremembe odkar jo pijete? jaz sem imela zelo bolečo ovulacijo ( vem da je bila O, ker je bila prisotna sluz) in prsi me bolijo...

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2011 21:18:34   
Aleda
Jaz nisem čutila kakšne občutne spremembe, mogoče da sem malo čutila špikanje v jajčnikih kmalu ko sem jo popila. Sam ne vem, ali si le domišljam to, bom morala bolj spremljati.
Mačekmuri, če te bolijo prsi in če si imela bolečo ovulacijo poskusi z manjšo količino. Sem nekje prebrala, ko je ena gospa rekla, da jemlje le pol žličke, ker če ne jo bolijo prsi. Zgleda, da se nekaj dogajauser posted image

Jaz sicer grem, upam da maja v 2. ICSI postopek, ker prvi ni bil uspešen. Imava pa oba s partnerjem probleme, slab spermiogram-negibljive semenčice in še jaz sem izvedla da imam povišan FSHuser posted image Ali je mogoče katera, ki ima povišan FSH in je maca kaj pomagala? V prvem postopku sem pridelala samo dve celici, sedaj je dr. rekel da mi bo v naslednjem postopku povišal dozo puregona. Vendar  zaradi FSH-ja nikoli ne bo veliko celic. Tako se možnosti oploditve še zmanjšajo. Srčno upam, da bo maca kaj pomagala.

(odgovor članu mačekmuri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.3.2011 21:34:32   
dspela
mladika. tukaj pri nas v Dm-ju je  v prašku in jo z lahkoto dobiš. kakšna je pa cena pa ne vem. pakirano je pa v lončku( napr. kot nutela)

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.4.2011 7:26:57   
Aleda
No punce, kako kaj? A pridno pijete maco?

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.4.2011 18:49:49   
curkica
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Hm, jaz sem kar malo pozabila nanjo. V četrtek prvi UZ v Mb, naslednji teden pričakujem 2 IVF... Upam da vse steče, kot je treba... Ja, morem naprej pit maco, zmerej pozabim... Saj jo lahko pijem tud če zanosim, al...?!

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.4.2011 20:45:53   
mladika
mi jo še zmeram jemljemo...pridno jst že 14 dni,moj pa 3 tedne,pa da vidimo!!dspela jst je pri nas u Celju nikjer nisem vidla,sam prazne police na tistem prostorčku za maco.Stane pa 20€ se mi zdi,jst sem prah naročla na Planetbio,kjer za to ceno dobiš 2 vrečki mace po 200g!!

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.4.2011 21:18:42   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: curkica

IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Hm, jaz sem kar malo pozabila nanjo. V četrtek prvi UZ v Mb, naslednji teden pričakujem 2 IVF... Upam da vse steče, kot je treba... Ja, morem naprej pit maco, zmerej pozabim... Saj jo lahko pijem tud če zanosim, al...?!

Mislim, da sem nekje na forumu brala, da je ni dobro piti če zanosiš,.....raje malo preveri!!!!

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.4.2011 22:20:58   
Aleda
Jaz jo tut pijem že kakšen mesec, sam zdej pa user posted image noče prit, tako da sem malo prekinla, če slučajno maca to dela, ker nebi rada da se mi zmeša ciklus, ker maja naj bi začela z 2. ivf.
Glede pitja mace v nosečnosti, sem brala na forumu, da se ne sme. Drugje pa nisem nikjer zasledila, da bi kaj pisalo o tem. Je pa ena punca pisala, da jo je pila tudi ko je že bla noseča, ker ni vedla, sam ni bilo nič narobe.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.4.2011 20:25:57   
majči tolovajči
Hej punce!
Midva z mojim sva jemala maco pet mesecev pa ni bilo nobenih pozitivnih rezultatov, tako da sva odnehala.

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.4.2011 14:18:26   
mačekmuri
No, poročam! V prvem mesecu jemanja je vse isto, samo user posted image je prišla 1 dan kasneje in je bila dokaj blaga. Vse ostalo pa isto, spet nič user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu majči tolovajči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.4.2011 14:34:01   
mateja_goljev
mačekmuri: ja nič ni takoj, priporočajo pitje vsaj 3 mesece pred postopkom. Potrpežljivost je.... Nama je uspel 5 postopek IVF-ja, ko sva tri mesece prej pila maco, eni kolegici prvi postopek in že po 1 mesecu jemanja.... tako da, potrpljenje... nič ne rata takoj....

6.3.2011 ob 03:20, je med nagelčke odšel sinček ANŽE; 7.3.2011 ob 10:20 pa se mu je pridružila sestrica IZA

Neposredna povezava do sporočila: 21
12.4.2011 12:44:15   
curkica
http://www.ringaraja.net/forum/m_2696207/mpage_3/tm.htm

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.4.2011 18:05:33   
mačekmuri
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

mačekmuri: ja nič ni takoj, priporočajo pitje vsaj 3 mesece pred postopkom. Potrpežljivost je.... Nama je uspel 5 postopek IVF-ja, ko sva tri mesece prej pila maco, eni kolegici prvi postopek in že po 1 mesecu jemanja.... tako da, potrpljenje... nič ne rata takoj....

sej sva potrpežljiva, ma v 2 letih bi pa lahko že kej pridelali user posted image , čeprav maco pijeva šele en mesec, upam da bo pomagalo plavalčkom...

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.4.2011 20:12:22   
Anonimen
Hej punce,
že dolgo se nobena ne javi.. že čutite kake pozitivne učinke? jaz maco pijem skoraj 3 tedne in razen tega, da se mi zdi da imam več energije in da sem bolj mirna, ne čutim nekih učinkov. Je pa res, da me tudi malo v desnem jajčniku špika zadnje dni in da so me zdaj ene 3 dni bolele bradavičke. Ampak glede na to, da nisem odreagirala niti na 3tablete klomifena dvomim, da bi to pomenlo ovulacijo. Kako ste ve čutile ovulacijo ob jemanju mace? Aja, jem pa 4 kapsule na dan (500mg), vem da je priporočjivo 3, ampak mislim, da pri meni, ko nič ne dela tak kot bi moglo user posted image , ni nič narobe tak.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 24
26.4.2011 8:43:24   
korinca
Živjo punce. Evo jaz sem ena tistih, ki ji je ob maci uspelo. Ne vem, če je bilo to bistvenega pomena, sem se pa trudila zanositi dobri 2 leti. Bila na klomifenu, brez rezultata. Zadnji mesec sem malo spremenila prehrano, začela vsak dan hoditi na kak hribček, jedla maco in cink. Poleg teh sprememb sem tudi dobila mladega kužeka in pozornost se je preusmerila predvsem nanj. Ne vem kaj je glavni razlog, mogoče vse skupaj ali pač zgolj naklučje. Skratka po enen ss imamo zdaj novi plusek in ta upam, da se obdrži :)
Držim pesti tudi za vse vas!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?