|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a zmeraj tako dolgo spite?
14.8.2005 7:59:58   
tecka
Ali se bo katera že zbudila? Jaz sem bila pokonci že ob 4h - smo se nekaj meni za hribe, pa nam jo je zakuhalo vreme. Potem sem šla pa nazaj spat in evo mene- preva med živimi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.8.2005 8:57:10   
Maša26
Dobro jutro :zaspan:!

druga med živimi ;)

Vreme je pa res mal čudno..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2005 9:39:48   
Sulfinija
Dobro jutro!!

Tretja danes na tem forumu že pokonci kar dolgo,imam priprave na današnji piknik,ker je včeraj vse pokvaril dež.
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2005 9:52:19   
Maša26
O Mojca dobro jutro :rozica:.

Upajmo, da bo danes lepše vreme. Nam je vsem pokvarilo načrte :(..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2005 10:00:32   
Primoza
Mi ravno saniramo Žana in bomo morali s hribi malo počakati. Verjetno pa bo vreme vsaj za gorsko kolo in skok do Ambroža?
Ob 4 uri v hribe je pa lepa navada in redkost med Slovenci, ki so precejšni zaspaneti.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2005 10:06:41   
tecka
Ja, so bili cilji visoki (Planjava, 1800 m višinske razlike) pa je treba malo bolj zgodaj vstat. Misilim pa da se bo moj :love: danes kar požrl od slabe volje. Je bila tura predvidena za včeraj. Prestavili smo jo zaradi slabega vremena. Pa je bilo potem sonce. No, tudi danes je pri nas sonce.
Je pa zgodnje vstajanje med vikendom dobra vaja - potem je med tednom tako fajn do 6h "potegnit".
Lepo nedeljo vsem. :rozica:

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2005 10:23:21   
Primoza
Planjava in ostali vrhovi Kamniških (Savinjskih) so zaviti v oblake, v Kamniku je vreme bolj kislo.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2005 10:43:27   
Sulfinija
OJla!!!!!!

Jaz sem tolk danes :zaspan::zaspan:,slabo vreme vpliva name.Včeraj je dež vse pokvaro,sva hotela danes z mojim :love: iti kolesarit,vendar ne upava ker je kislo vreme,vsak čas bo spet letelo.
Popoldan bo piknik vendar če bo dež ga vseeno ne bo pokvarilo vsaj enega načrta ne bo pač piknik pod streho.
Sedaj kuha moj :zaspan::kava::kava: jo spijema pol pa hitro pot pod noge in likat perilo.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2005 13:10:55   
KMALU
Uh jaz pa zdaj, ko je tako cudno vreme kar do dvanajstih potegnem in uzivam dokler ne bo cez 7 mesecev cel direndaj pri nas doma :):)-:)-

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?