a zmeraj tako dolgo spite? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

tecka -> a zmeraj tako dolgo spite? (14.8.2005 7:59:58)

Ali se bo katera že zbudila? Jaz sem bila pokonci že ob 4h - smo se nekaj meni za hribe, pa nam jo je zakuhalo vreme. Potem sem šla pa nazaj spat in evo mene- preva med živimi.

Maša26 -> a zmeraj tako dolgo spite? (14.8.2005 8:57:10)

Dobro jutro :zaspan:!

druga med živimi ;)

Vreme je pa res mal čudno..

Sulfinija -> a zmeraj tako dolgo spite? (14.8.2005 9:39:48)

Dobro jutro!!

Tretja danes na tem forumu že pokonci kar dolgo,imam priprave na današnji piknik,ker je včeraj vse pokvaril dež.
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Maša26 -> a zmeraj tako dolgo spite? (14.8.2005 9:52:19)

O Mojca dobro jutro :rozica:.

Upajmo, da bo danes lepše vreme. Nam je vsem pokvarilo načrte :(..

Primoza -> a zmeraj tako dolgo spite? (14.8.2005 10:00:32)

Mi ravno saniramo Žana in bomo morali s hribi malo počakati. Verjetno pa bo vreme vsaj za gorsko kolo in skok do Ambroža?
Ob 4 uri v hribe je pa lepa navada in redkost med Slovenci, ki so precejšni zaspaneti.

tecka -> a zmeraj tako dolgo spite? (14.8.2005 10:06:41)

Ja, so bili cilji visoki (Planjava, 1800 m višinske razlike) pa je treba malo bolj zgodaj vstat. Misilim pa da se bo moj :love: danes kar požrl od slabe volje. Je bila tura predvidena za včeraj. Prestavili smo jo zaradi slabega vremena. Pa je bilo potem sonce. No, tudi danes je pri nas sonce.
Je pa zgodnje vstajanje med vikendom dobra vaja - potem je med tednom tako fajn do 6h "potegnit".
Lepo nedeljo vsem. :rozica:

Primoza -> a zmeraj tako dolgo spite? (14.8.2005 10:23:21)

Planjava in ostali vrhovi Kamniških (Savinjskih) so zaviti v oblake, v Kamniku je vreme bolj kislo.

Sulfinija -> a zmeraj tako dolgo spite? (14.8.2005 10:43:27)

OJla!!!!!!

Jaz sem tolk danes :zaspan::zaspan:,slabo vreme vpliva name.Včeraj je dež vse pokvaro,sva hotela danes z mojim :love: iti kolesarit,vendar ne upava ker je kislo vreme,vsak čas bo spet letelo.
Popoldan bo piknik vendar če bo dež ga vseeno ne bo pokvarilo vsaj enega načrta ne bo pač piknik pod streho.
Sedaj kuha moj :zaspan::kava::kava: jo spijema pol pa hitro pot pod noge in likat perilo.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

KMALU -> a zmeraj tako dolgo spite? (14.8.2005 13:10:55)

Uh jaz pa zdaj, ko je tako cudno vreme kar do dvanajstih potegnem in uzivam dokler ne bo cez 7 mesecev cel direndaj pri nas doma :):)-:)-

Stran: [1]