Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rok uporabe odprtega novalac-a 14.3.2011 20:20:37
|
|
|
|
malibauc
|
Če sem čisto iskrena, jaz se ne držim teh rokov kot pijanec plota. Mleko hranim v dobro zaprti škatli na hladnem in temnem, verjetno kdaj tudi več kot 3 tedne, ker moj mali bauc ne poje/popije cele škatle tako hitro. Je dojen, AM uporabljam samo pri dodajanju. Povohaj, poskusi, pa boš videla, če je kaj narobe. Saj bi se verjetno okusilo.
|
|
|
|
RE: rok uporabe odprtega novalac-a 15.3.2011 8:20:37
|
|
|
|
tix
|
enako kot malibauc
|
|
|
|
RE: rok uporabe odprtega novalac-a 15.3.2011 10:22:46
|
|
|
|
Adelina
|
Jaz sem ga imela ca. 5 tednov ali malo čez, več se nisem upala, pa sem tudi 1x ali 2x vrgla stran tričetrt škatle. Zato sem potem kupovala aptamil v mali vrečkici (za 180ml mleka), ker sta dodatek rabili res redko (mogoče dvakrat na teden ali še to ne).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?