rok uporabe odprtega novalac-a (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

lipikica -> rok uporabe odprtega novalac-a (14.3.2011 19:37:26)

zanima me ali se držite navodil da ko odprete umetno mleko da ga porabite v 3 tednih in če ne ga zavržete? namreč jaz imam še skoraj celi novalac in sem ga dober mesec nazaj odprla potem ga pa nisem več rabila, sedaj pa je mala kar lačna in ne vem ali ga lajko porabim ali moram po novega?

malibauc -> RE: rok uporabe odprtega novalac-a (14.3.2011 20:20:37)

Če sem čisto iskrena, jaz se ne držim teh rokov kot pijanec plota. Mleko hranim v dobro zaprti škatli na hladnem in temnem, verjetno kdaj tudi več kot 3 tedne, ker moj mali bauc ne poje/popije cele škatle tako hitro. Je dojen, AM uporabljam samo pri dodajanju.

Povohaj, poskusi, pa boš videla, če je kaj narobe. Saj bi se verjetno okusilo.

tix -> RE: rok uporabe odprtega novalac-a (15.3.2011 8:20:37)

enako kot malibauc [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Adelina -> RE: rok uporabe odprtega novalac-a (15.3.2011 10:22:46)

Jaz  sem ga imela ca. 5 tednov ali malo čez, več se nisem upala, pa sem tudi 1x ali 2x vrgla stran tričetrt škatle. Zato sem potem kupovala aptamil v mali vrečkici (za 180ml mleka), ker sta dodatek rabili res redko (mogoče dvakrat na teden ali še to ne).

Precious -> RE: rok uporabe odprtega novalac-a (15.3.2011 10:31:14)

Lahko ga porabiš. Če ga pravilno shranjuješ se ti ni treba nič bati. ITak pa vidiš ko ni več dober,začne smrdeti in nastajajogrudice itd

Stran: [1]