|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj vrhunec slabosti?
13.8.2005 15:00:59   
Irisa
Zanima me, kakšne izkušnje ste imele glede slabosti? Se je ta stopnjevala ali se je proti koncu tromesečja kaj umirilo? Zanima me,ali lahko pričakujem še hujše ali bo npr. po 9 tednu kaj boljše?
Hvala za odgovor.
Lp, Irisa (6t5d)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj vrhunec slabosti?
13.8.2005 15:06:30   
neja
Jaz grem proti koncui 11. tedna in se mi zdi, da je že malo boljše. Prav tako je bilo pri prvi nosečnosti.

Upam, da ti bo kmalu bolje, saj če si noseča slabih 7 tednov in imaš probleme s slabostjo, potem še te verjetno čaka par tednov:(:(.

Srečne tiste, ki slabosti sploh ne poznajo:zmeden2:

LP:)

(odgovor članu Irisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj vrhunec slabosti?
13.8.2005 15:36:39   
petarda
Živjo Irisa!

Žal je tako, da slabosti ene doživljamo tako druge drugače. Enim sploh ni slabo, nekatere pa bruhajo vseh devet mesecev. Jaz sem noseča 26t in slabo mi je bilo še cel četrti mesec, potem pa je šla stvar na bolje. Pomaga menda ingverjev čaj :kava: in par koščkov prepečenca ali suhih piškotov zjutraj na tešče. Pa seveda veliko počitka.9nebesa

Srečno!

(odgovor članu Irisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj vrhunec slabosti?
13.8.2005 16:33:39   
soncicaT
Meni so se začele v 7. tednu...včasih bolj včasih manj, zdaj sem v 9. se trajajo..

lp

(odgovor članu Irisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj vrhunec slabosti?
13.8.2005 17:06:41   
bobek05
Iz mojih izkušenj ti lahko povem sledeče: NIČ NI BOLJŠE! Vsaj pri meni ni bilo do 12. tedna.. Vsa finta je v tem, da se NAVADIŠ in nekako že počasi ugotoviš kaj ti paše in kaj - kak dan je boljše, kak dan pa si čist hin.. Ko sem prišla v 12t pa kot da bi odrezal - NIČ. In potem sledi 3 mesece čiste uživancije... V tem času si nabiraj moči za zadnje tromesečje, ker potem pridejo odtekle noge, pa zgaga (to ti je šele en :hudicek: ), pa vsaka mišica na telesu te boli, pa bolečine v spodnjem delu (se ti vse razteguje in pripravlja na porod), nespečnost... Eh, ne bom te še zdaj strašila :)-:)-:)-

Pa lepo nosečnost in upam, da se bodo slabosti čim prej končale..

LP

B.

(odgovor članu Irisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj vrhunec slabosti?
13.8.2005 19:23:26   
petra.horzi
no jz sm pa med tistimi srečkami ki slabosti sploh nimajo (niso mele) jz sem zdaj v 14t in sem samo parkrat bruhala (po 12t šele prvič) a mi ni bilo nič slabo-ponavadi zjutri-se mi je kar naenkrat obrnu želodec
:)
upam da vam bo vsem čim lepše in da bodo slabosti kmalu ponehale

(odgovor članu Irisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj vrhunec slabosti?
13.8.2005 20:55:08   
Anonimen
Meni je bilo slabo od 7t do 16t, vendar s "premori" - dva do štiri dni non stop slabost po cel dan, nato pa dan ali dva pavze...bruhala nisem nikoli, do 15t, ko me je začela zraven še tako močno glava boleti, da sem non stop bruhala in nato pristala v bolnišnici. Zdaj grem v 18t in se že malce bolje počutim. (vendar še ne čutim nikakršne energije oz. se ne počutim tako zelo super kot nekatere nosečke)

(odgovor članu Irisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj vrhunec slabosti?
14.8.2005 15:48:49   
Ninica
Meni je bilo slabo od 7. do 15. tedna. Vsako jutro:grrr:, vmes popoldan:grrr: in še tu in tam zvečer:grrr:

(odgovor članu Irisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?