Kdaj vrhunec slabosti? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Irisa -> Kdaj vrhunec slabosti? (13.8.2005 15:00:59)

Zanima me, kakšne izkušnje ste imele glede slabosti? Se je ta stopnjevala ali se je proti koncu tromesečja kaj umirilo? Zanima me,ali lahko pričakujem še hujše ali bo npr. po 9 tednu kaj boljše?
Hvala za odgovor.
Lp, Irisa (6t5d)

neja -> Kdaj vrhunec slabosti? (13.8.2005 15:06:30)

Jaz grem proti koncui 11. tedna in se mi zdi, da je že malo boljše. Prav tako je bilo pri prvi nosečnosti.

Upam, da ti bo kmalu bolje, saj če si noseča slabih 7 tednov in imaš probleme s slabostjo, potem še te verjetno čaka par tednov:(:(.

Srečne tiste, ki slabosti sploh ne poznajo:zmeden2:

LP:)

petarda -> Kdaj vrhunec slabosti? (13.8.2005 15:36:39)

Živjo Irisa!

Žal je tako, da slabosti ene doživljamo tako druge drugače. Enim sploh ni slabo, nekatere pa bruhajo vseh devet mesecev. Jaz sem noseča 26t in slabo mi je bilo še cel četrti mesec, potem pa je šla stvar na bolje. Pomaga menda ingverjev čaj :kava: in par koščkov prepečenca ali suhih piškotov zjutraj na tešče. Pa seveda veliko počitka.9nebesa

Srečno!

soncicaT -> Kdaj vrhunec slabosti? (13.8.2005 16:33:39)

Meni so se začele v 7. tednu...včasih bolj včasih manj, zdaj sem v 9. se trajajo..

lp

bobek05 -> Kdaj vrhunec slabosti? (13.8.2005 17:06:41)

Iz mojih izkušenj ti lahko povem sledeče: NIČ NI BOLJŠE! Vsaj pri meni ni bilo do 12. tedna.. Vsa finta je v tem, da se NAVADIŠ in nekako že počasi ugotoviš kaj ti paše in kaj - kak dan je boljše, kak dan pa si čist hin.. Ko sem prišla v 12t pa kot da bi odrezal - NIČ. In potem sledi 3 mesece čiste uživancije... V tem času si nabiraj moči za zadnje tromesečje, ker potem pridejo odtekle noge, pa zgaga (to ti je šele en :hudicek: ), pa vsaka mišica na telesu te boli, pa bolečine v spodnjem delu (se ti vse razteguje in pripravlja na porod), nespečnost... Eh, ne bom te še zdaj strašila :)-:)-:)-

Pa lepo nosečnost in upam, da se bodo slabosti čim prej končale..

LP

B.

petra.horzi -> Kdaj vrhunec slabosti? (13.8.2005 19:23:26)

no jz sm pa med tistimi srečkami ki slabosti sploh nimajo (niso mele) jz sem zdaj v 14t in sem samo parkrat bruhala (po 12t šele prvič) a mi ni bilo nič slabo-ponavadi zjutri-se mi je kar naenkrat obrnu želodec
:)
upam da vam bo vsem čim lepše in da bodo slabosti kmalu ponehale

Anonimen -> Kdaj vrhunec slabosti? (13.8.2005 20:55:08)

Meni je bilo slabo od 7t do 16t, vendar s "premori" - dva do štiri dni non stop slabost po cel dan, nato pa dan ali dva pavze...bruhala nisem nikoli, do 15t, ko me je začela zraven še tako močno glava boleti, da sem non stop bruhala in nato pristala v bolnišnici. Zdaj grem v 18t in se že malce bolje počutim. (vendar še ne čutim nikakršne energije oz. se ne počutim tako zelo super kot nekatere nosečke)

Ninica -> Kdaj vrhunec slabosti? (14.8.2005 15:48:49)

Meni je bilo slabo od 7. do 15. tedna. Vsako jutro:grrr:, vmes popoldan:grrr: in še tu in tam zvečer:grrr:

Stran: [1]