Naja31
|
Evo, po ta novem imamo zdaj še težave s spanjem :(( :(( :(( Po 4ih mesecih :(( :(( :(( Če sem prej jamrala, da se ponoči zbuja, bi zdaj dala vse, da bi bilo tako kot prej. Ze cel teden se dogaja, da zvecer traja celo vecnost, da zaspi. Pa delamo isto kot prej. Ob 19h kopanje, ob 20h je ponavadi ze spal. Pa je zaspan, ker komaj gleda. Ucke si menca, zeha. Med dojenjem je vedno zaspal, jaz sem ga pustila kaksne pol urce v najini postelji in ga potem prenesla v njegovo. No, zdaj pa med dojenjem tudi omaga, ampak potem se cez 10, 15 minut obvezno zbudi in ga moram na rokah uspavati, kar potem traja celo vecnost. Prvo polovico noci se kar prespi, tja do polnoci, enih (vcasih je do treh), potem se pa zacne. Konca se tako, da spi priliman ali prisesan name, zbuja se na eno uro, zagrabi josko, trikrat povlece in naprej spi. In tako do jutra. Jaz ne morem vec!!!!! Tako sem utrujena, da mi gre kar na jok. Danes sem se ob treh zjutraj medtem ko sem ga poskusala nazaj uaspavati kar zjokala. Sme ze pomislila, da mu mogoce dojenje ne zadostuje vec, saj ni normalno pri tej starosti, da ponoci je 2, 3 ure. Ampak cez dan teh tezav nimamo, tudi zdi se mi da lepo napreduje saj je kar lepo zalit. A je mogoce cas za dodatek? Pomagajte!!!! :(( :(( :(( Hvala, Naja
|