|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ojla punce....
13.8.2005 7:32:44   
CIPRESA
Sem že nekaj napisala na naš vsakdan in si lahko tam preberete.

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=52700&idk=101

Zanima me pa še če katera kaj ve kaj je s Talči a je že rodila????

CIPRESA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ojla punce....
13.8.2005 7:50:44   
Teya

o, cipreska...lepo te je videt:bravo:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=52137&idk=85

pa iskrene čestitke še 1x !!! :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ojla punce....
13.8.2005 7:53:26   
Amoss
Pozdravljena!Sem kr vsak dan iskala če si že doma.Kaj pa je z :duda:?Upam da bo vse o.k in da se boste kmalu cartali.Držim pesti.
Pa upam da bo sledila kakšna porodna izkušnja ko se stvari umirijo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ojla punce....
13.8.2005 8:21:13   
tina104
Držim pesti, da bo čimprej vse v redu. :miska::miska::miska::miska::miska:
Kaj pa je v bistvu narobe in zakaj naj bi do tega prišlo????

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ojla punce....
13.8.2005 8:39:22   
CIPRESA
Zaradi dolgega poroda so pregledali še njegovo kri in ugotovili da ima zelo nizko vrednost trombocitov ki so pomembni za strjevanje krvi. Tko da so ga sedaj odpeljali v pediatrično kliniko kjer mu jih povečujejo. Zaenkrat so še vedno tam nekje okkrog 10 moral pa bi jih imeti najmanj okrog 100.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ojla punce....
13.8.2005 8:40:23   
CIPRESA
O Amos nevem če bi jaz pisala svojo porodno izkušnjo ker kot same veste je bilo kar grozno.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ojla punce....
13.8.2005 9:27:18   
Nyah*
Cipresa, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: lepo da si doma in se enkrat, BRAVO za pogum, te je mozek kar lepo pohvalil, kolk si bla pridna!:bravo::bravo:

Upam, da se kmalu pocrkljate doma, drzim :miska::miska::miska::miska: za malega Zigija, ti pa le pazi nase, na sive itd., saj ves, kako je treba, da ne boli!

DRZITE SE :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ojla punce....
13.8.2005 14:53:01   
Meceno
A sedaj pa še to :(

Cipresa,... kaj naj ti napišem,... res bi bilo sicer fino da bi bila poleg njega oz vsaj tako kot imajo v MB, ampak važno da je on negovan oz pod kontrolo,... vse ostalo se bo že nekako uredilo oz bosta to z Žigcem že nadoknadila a ne ;)

Pa čimprejšne okrevanje ,...:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ojla punce....
13.8.2005 15:44:29   
Pia73
Sem vesela, da je porod za tabo in upam, da boste kmalu vsi trije doma se cartali po mili volji,.. :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?