ojla punce.... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

CIPRESA -> ojla punce.... (13.8.2005 7:32:44)

Sem že nekaj napisala na naš vsakdan in si lahko tam preberete.

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=52700&idk=101

Zanima me pa še če katera kaj ve kaj je s Talči a je že rodila????

CIPRESA

Teya -> ojla punce.... (13.8.2005 7:50:44)

o, cipreska...lepo te je videt:bravo:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=52137&idk=85

pa iskrene čestitke še 1x !!! :rozica:

Amoss -> ojla punce.... (13.8.2005 7:53:26)

Pozdravljena!Sem kr vsak dan iskala če si že doma.Kaj pa je z :duda:?Upam da bo vse o.k in da se boste kmalu cartali.Držim pesti.
Pa upam da bo sledila kakšna porodna izkušnja ko se stvari umirijo.

tina104 -> ojla punce.... (13.8.2005 8:21:13)

Držim pesti, da bo čimprej vse v redu. :miska::miska::miska::miska::miska:
Kaj pa je v bistvu narobe in zakaj naj bi do tega prišlo????

CIPRESA -> ojla punce.... (13.8.2005 8:39:22)

Zaradi dolgega poroda so pregledali še njegovo kri in ugotovili da ima zelo nizko vrednost trombocitov ki so pomembni za strjevanje krvi. Tko da so ga sedaj odpeljali v pediatrično kliniko kjer mu jih povečujejo. Zaenkrat so še vedno tam nekje okkrog 10 moral pa bi jih imeti najmanj okrog 100.

CIPRESA -> ojla punce.... (13.8.2005 8:40:23)

O Amos nevem če bi jaz pisala svojo porodno izkušnjo ker kot same veste je bilo kar grozno.

Nyah* -> ojla punce.... (13.8.2005 9:27:18)

Cipresa, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: lepo da si doma in se enkrat, BRAVO za pogum, te je mozek kar lepo pohvalil, kolk si bla pridna!:bravo::bravo:

Upam, da se kmalu pocrkljate doma, drzim :miska::miska::miska::miska: za malega Zigija, ti pa le pazi nase, na sive itd., saj ves, kako je treba, da ne boli!

DRZITE SE :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!

Meceno -> ojla punce.... (13.8.2005 14:53:01)

A sedaj pa še to :(

Cipresa,... kaj naj ti napišem,... res bi bilo sicer fino da bi bila poleg njega oz vsaj tako kot imajo v MB, ampak važno da je on negovan oz pod kontrolo,... vse ostalo se bo že nekako uredilo oz bosta to z Žigcem že nadoknadila a ne ;)

Pa čimprejšne okrevanje ,...:rozica::rozica::rozica:

Pia73 -> ojla punce.... (13.8.2005 15:44:29)

Sem vesela, da je porod za tabo in upam, da boste kmalu vsi trije doma se cartali po mili volji,.. :rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]