Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 7.3.2011 8:58:44
|
|
|
|
aelail
|
Pri nas smo v javni vrtec nosili plenice, vlažilne robčke, kremo, itd. Najbolje da vprašaš v svojem vrtcu, ker je povsod drugače.
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 7.3.2011 9:11:56
|
|
|
|
Hope2
|
Točno tako, pozanimaj se. Mi imamo otroka v privat varstvu in čisto nič ne nosimo, ne robčkov, ne kreme, ne plenic, ne slinčkov..... samo nekaj rezervnih cunj prinesemo. Moja sestrična ima otroka v javnem vrtcu in mora prinesti s sabo, plenice, kremo, robčke.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.3.2011 9:12:46 >
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 7.3.2011 9:32:00
|
|
|
|
benika
|
Mi imamo otroka v vrtcu s koncesijo in smo prinašali pleničke ter papirnate robčke.
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 7.3.2011 10:35:48
|
|
|
|
kristinaj
|
pri nas v go ni treba nosit pleničk s sabo ker imajo vse tam.... tudi kremo po potrebi... prinest moramo samo robčke za nos brisat...
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 7.3.2011 21:49:52
|
|
|
|
sanelaa
|
Smo iz velenja in nič ne nosimo v vrtec.
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 8.3.2011 0:23:09
|
|
|
|
Vizažistka.Lara
|
tele odgovori so me pa zelo presenetli. še posebej tisti, da v državni vrtec prinesete planičke.
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 8.3.2011 9:33:20
|
|
|
|
mayci
|
Ko sem bila v vrtcu v Ljubljani v službi (javni vrtec) smo imeli pleničke v vrtcu, neomejeno količino (vendar samo za staros 1-3 leta, če je ak starejši otrok še potreboval pleničko, jih je prinesel s sabo) V Kamniku pa starši nosijo pleničke v vrtec (tudi javni vrtec)
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 8.3.2011 9:58:53
|
|
|
|
majana79
|
cene programov v Slo za vrtce niso enotne, zato tudi razlika v tem, ali prineseš pleničke ali ne sicer me čudi, da npr. v LJ nimajo vrtci enotne politike, glede na to, da imajo isto ceno, ampak najbrž pa razliko vnesejo v kvaliteto programa ali kaj podobnega v naš vrtec ne nosimo za jasličarja nič (LJ), dobi vse tam (pleničke, robčke, kremo, ipd.)
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 8.3.2011 13:41:22
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vizažistka.Lara tele odgovori so me pa zelo presenetli. še posebej tisti, da v državni vrtec prinesete planičke. PlEničke
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 8.3.2011 20:38:10
|
|
|
|
majčica1508
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vizažistka.Lara tele odgovori so me pa zelo presenetli. še posebej tisti, da v državni vrtec prinesete planičke. ja v vrtec moram prinesti vse od peleničk,kreme,robčkov.....pa še vsak mesec ga moram plačat 400€ govorim za javni vrtec....
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 9.3.2011 7:18:53
|
|
|
|
sončnica24
|
Moj otrok je tudi v javnem vrtcu pa moramo pleničke s sabo nosit v primeru da pa kak dan kakšna zmanjka, pa jih imajo tudi tam, ampak drugače pa moramo imeti svoje, prav tako kremice in vlažilne robčke.
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 9.3.2011 10:59:41
|
|
|
|
PapuaNG
|
Pri nas (LJ, javni vrtec) v vrtec prinesemo samo otroka in rezervne cunje Za vse ostalo poskrbi...vrtec
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 9.3.2011 14:52:32
|
|
|
|
dreamhorse
|
In tiste, ki v javni vrtec NE nosite pleničk, koliko ga plačate.. oz. koliko je plačila za 8. plačilni razred. Pri nas tudi nosimo pleničke, robčke in kremo, pa je cena 335, eur,... + 20 %, ki jih plača občina.
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 9.3.2011 18:40:32
|
|
|
|
nananaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse In tiste, ki v javni vrtec NE nosite pleničk, koliko ga plačate.. oz. koliko je plačila za 8. plačilni razred. Pri nas tudi nosimo pleničke, robčke in kremo, pa je cena 335, eur,... + 20 %, ki jih plača občina. Pri nas v 1. starostnem obdobju ne nosimo plenic - naša sicer porabi eno na teden za spanje, nosimo papirnate robce, vlažne robce in kremo. Cena 8. plačilnega razreda je 320€, ekonomska pa 400€. Za drugo starostno obdobje ne vem, ker večja je šla suha v vrtec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Dopustlittlestar5Kam greste letos na dopust?Na morje (
68%)
V toplice (
10%)
V hribe (
2%)
Ne gremo na dopust (
20%)
Število vseh glasov: 118Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!