TaMaSa
|
haha, sem se nasmejala Ronji in Kerensi Pri nas je razlika med prvo in drugo 13let, drugo in tretjo 1,5let. Tavelko mece puberteta, od nje ne morem pricakovati pomoci, v bistvu je se huje, kot ce bi imela recimo 8let. Zivimo dalec od vseh sorodnikov, moj dela petke in svetke, od jutra do vecera, tako, da sem sama za vse. Ob rojstvu najmlajse, se je srednja se celo noc zbujala, potem novorojencek..sprehajanje od spalnice do kuhinje vso noc. Tamale nisem dojila. Ko je tamala cez dan jedla, je njena sestrica sigurno raven takrat bila lacna, al zejna, al hotela risanko, igraco... Tamala je zelo malo cez dan spala, zelela biti ves cas v narocju, se zdaj, pri dobrem letu, se me drzi kot klop . Zaradi oci nimam izpita, preslab vid, tako, da gremo vsepovsod, ali pes, ali z avtobusom, vlakom..po trgovinah hodimo same, razen za vecje nakupe zivil, skupaj z mozem. Koj, na zacetku, je bilo zelo tezko. Tavelka bi tudi rada sedela v vozicku, pa je stala na buggy bordu, se utrudila, tako, da jo je bilo potrebno nosit. Potem, po trgovinah vsakic letat v previjalnice, se je ena pokakala, cez pol ure se druga, pol prva lacna, druga zejna.. Kot je ze predhodnica napisala, oblacenje za ven, ti vzame en kup casa, poleg se pakiranje dodatnih oblacil, pijace, hrane, plenic, in sploh ni bilo vazno, kako dalec smo sle. Saj pocasi sem nehala komplicirati, smo sle enkrat na neko festo v mestu le z sokovi in denarnico:))) Tamala je ze jedla gosto hrano. Ves cas je bilo potrebno tamali imeti na oceh, ker je tavelka znala tamalo odrinit, ankrat je dala blazino ceznjo in hotela na njej lezati.. K zdravniku vedno vozila obe, se h ginekologu sta sli z mano. Tusiranje; ja Ronja. S svetlobno brzino ob gledalkah, ki bi radi skocili zraven:))) Mah, tega je se in se. Se mi zdi, da se mi ves cas nekej mudi, ponavadi se na wc ne morem, jem ob vecerih-se pozna seveda, vse me boli, pocutim se kot stara mama. Sicer mi ni zal, da je med zadnjima tako majhna razlika, vendar lahko samo recem, HB, da je prvo leto mimo.
< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 27.3.2011 10:26:08 >