|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 20:55:53   
ninocka
narocniska?

jst sem una, iz 1 bojne linije in 1.stuka :)- :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 20:56:30   
ninocka
ups, prtlicja :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 20:57:55   
Anonimen
No, super, ninocka :) Javim :) Ja, ce grem na Simobil bo najbrz se kdo zamenjal :)

Lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 20:58:26   
nuka
Meni se je Simobil zameril. Se mi je zgodilo enako kot Sandy poleg tega so mi na saldo 0 sit pošiljali opomine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 20:59:09   
Minka Pobalinka
Jaz pa iz "kritja" 1. bojne linije.. 3. štuk.. :)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 21:01:33   
ninocka
a so vas ze preselil nazaj?

morm pridt mal na obisk, da vidm kako so stavbo porihtal!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 21:03:31   
Minka Pobalinka
Jp, preseljeni, kar se pa zunanjosti stavbe tiče se mi pa zdi, da ni velikih sprememb. :zmeden:
A si že na porodniški? kdaj imaš pa rok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 21:07:32   
ninocka
Ne s porodnisko startam v nedeljo, drugac sem pa na dopustu.

Rok - tocno cez en mesec :)-

A je se kera nova noseca? Od kar nisem vec v sluzbi nisem vec na tekocem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 21:51:55   
niki5
Jaz sem iz Mobitela prešla na Simobil, vzela naročniški paket Pomlad. Dosti ceneje pridem skozi mesec, OPOMINE pošiljajo, brez skrbi in jih tudi zaračunajo ;) Položnice so točne.. Na Mobitelu me ne vidijo več, vsaj dokler so tako oderuški..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
11.8.2005 21:53:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   Simobil vs. Mobitel
12.8.2005 0:22:32   
Anonimen
:zmeden2: Še zmeri tuhtam ...

shit je, ker imajo vsi mobitel in ne simobil .. pač tisti, ki jih jaz poznam :zmeden:

Bomo še mal tuhtal ... :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   Simobil vs. Mobitel
12.8.2005 8:10:22   
PIAF
Ker smo že pri tem, mene zanima, če imaš študentski paket, moraš vsako leto tja nosit potrdilo o šolanju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Simobil vs. Mobitel
12.8.2005 8:50:53   
ninocka
ce mislis na S - potrdilo prineses takrat, ko podpises nov aneks k pogodbi in bi rada se zmeri obdrzala studentski paket. Drugace pa ne gnjavimo ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Simobil vs. Mobitel
12.8.2005 10:05:22   
čebelica maja
Tudi jaz imam Simobil že 4 leta in sem full zadovoljna. V zadnjem času pa je vedno več mojih kolegov, ki gredo iz mobitela na simobil
, ker je res cenejši. Pa sploh ni res, da signal ni ok. To je bilo verjetno res včasih, zdaj pa je signal isti kot pri mobitelu. Jaz ne grem več na Mobitel, sem tukaj zelo zadovoljna. In ribica, a ni vseeno kje so tvoji, na mobitelu ali simobilu sej je pri enih paketih ceneje klicati iz simobila v mobitel kot pa iz mobitela v mobitel?!
Želim ti pametno odločitev. Mogoče predlog:
Vzemi naročniško razmerje brez telefona zaenkrat - ene 2 meseca, da vidiš če bo račun manjši in na splošno, če boš zadovoljna, potem pa se zaveži za 24 mesecev s telefonom, ker v primeru, da ti ne bo všeč, še vedno lahko prekineš naročniško razmerje brez stroškov(mislim, če še ne boš vezana).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?