ninocka
|
Sploh ne vem kaj naj ti na to odgovorim. :zmeden: Ce zapravis 5000 SIT na mesec se ti splaca it na narocnino. Orto smart paket je itak najcenejsi, je pa narocnina 1200 SIT (5 sit klici, 5 sit SMSji), da imas klice v M cenej pa je potrebno doplacati se 500 SIT narocnine (opcija mobilni). S partner bonusom se ti zniza narocnina potem na 1500 SIT. Klici znotraj omrezja, v drugo omrezje in SMS so cenejsi na S kot M. Splaca se ti razmislt s kom najvec govoris in se s to osebo potem dogovorit, da skupaj presaltata, saj ce se npr z osebo x pogovarjas zdej 10 min/dan po 44 SIT (mobi), to znese 440 tolarjev/dan. Na S bi bilo to 50 SIT oz. za isti znesek bi govorila 88 min/ dan. Pokritost S ni slaba, men se nikjer ni zatajil - to so predsodki se iz zacetka, ko je S startal s poslovanjem in pac naenkrat ni mogel imeti pokrito enako obmocje kot M, ki je bil v prednosti parih let. Glede placila nekih odklepov (ne vem kera je to napisala) - na S ne placas odklep kartice (ce si 3x napacno vnesla PIN, PUK kode pa nimas, NIC). Placa se edino zablokirana kartica - to pa pomeni, da si morala 13 narobe kodo odtipkat (in ce ti v tolkih poskusih ni v glavo sinil, da je neki narobe s kodo, pol pa tud ne vem?). :zmeden: Glede neposiljanja opominov in potem rubez - tudi to ni res. Ce zamudis s placilom poloznice, dobis opomin, ce se tega ne placas po dolocenem casu dobis SMS obvestilo, na koncu pa se klicejo. S tem, da ce se kdaj zagusti, se da s fanti na izterjavah prav lepo zment za kaksen odlog placila (ampak se je potem treba roka drzat). Preden gre pa vse na sodisce, dobis pa se ene par opominov, potem je tuki se zadnji opomin pred tozbo in pa se klicejo te, da bo slo vse na sodisce, ce do dolocnega datuma ne placas. In, ja, sem zaposlena na S. (ce se slucajno kera sprasuje), pa vse to,kar sem napisala, ni blo misljeno kot promocija firme. Jst sem mela S se preden sem bila tam zaposlena, vedno sem bila zadovoljna in vedno sem klicala cenej kot ostali. Ribica, ce se bos odlocila vekslat, mi sporoc na privat, pa ti bomo kako lepo cifro probal zrihtat ;)
|