|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:25:06   
Anonimen
Ker je poraba prek Mobitela tu mač prevelika in ker je Simobil občutno cenejši se odločam za zamenjavo ponudnika.
Sem mobiuporabnik in gre za kartice na mesec cca 5000sit, če ne celo več, kar se mi zdi pa tu mač pa sploh ne govorim veliko (to zlo mal), smsjev pa tut ne pošljem velik (več al manj me itak drugi kličejo). Pri Simobilu pa je paket orto smart, kjer imaš naročnino 1000/mesec, klice znotraj Simobila 5sit in smse v katerokoli omrežje 5 sit (upam, da sem si prav zapomnila), v druga omrežja pa je isto kot pri Mobitelu. Res, da mamo vsi v familiji Mobitel, samo to itak lahko mam oba gsmja pri sebi, ker mam itak kartico.

Torej, zanimajo me izkušnje s simobilom itd. :)

Lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:27:37   
Anonimen
Jaz samo to vem, da nič ne pošiljajo opominov, ampak čez 5 let dobiš kar eno izvršbo ali nekaj takega - vprašaj Bagi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:27:48   
Anonimen
Če si zakleneš telefon.. pa maš pri simobilu... boš za odklepanje plačala 4000 sit...
če pa maš pri mobitelu... pa bo odklepanje zastonj...
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:29:18   
Anonimen
Mam shranjeno PUK kodo :)-

Gledam zdele cenik .. hja, ni mi preveč všeč :zmeden: Naročnina je 1200sit/mesec, sicer bi lahko sklenil partner bonus, če vse tri zamenjamo, pa MMSi so 80sit, medtem ko je pri mobitelu 43 sit (oz. trenutno v akciji 21). Moram preračunat:zmeden: Če se splača kombinirat :zmeden:

http://www.simobil.si/personal.asp?nodeid=4209
Lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:30:19   
kofetek2010
no, če jo po 5 letih dobiš se pač pritožiš in sklicuješ na zastaranje 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:30:37   
African queen
Še kako pošiljajo opomine!!Stroški opomina so 350 sit.Dobiš ga pa kar hitro,če ne plačaš ob roku plačila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:34:29   
Snoopika
Simobil ima 30 sek. interval, Mobitel pa 15 sek. interval....Spet prednost Mobitela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:40:22   
Anonimen
Hmm, bolj ko tuhtam, manj mi je vsec simobil:zmeden: Matrajo me teli sms-i, sam drugo je pa isto kot pri mobitelu. Bom sla pol preracunat za simobil-orto smart, mobiuporabnik in mobi narocnik.

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:40:58   
Anonimen
Bola, tut simobil ma 15sek. interval:

Čas nižje tarife: od ponedeljka do petka od 19:30 do 07:30 ter ob sobotah, nedeljah in praznikih ves dan
Čas višje tarife: od ponedeljka do petka od 07:30 do 19:30
Obračunski interval je 15 sekund.
Odhodni klic, ki traja tri sekunde ali manj se ne obračuna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:41:56   
African queen
Pa signal ima Simobil zelo slab v določenih delih Slovenije..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:44:06   
Anonimen
http://www.vecer.si/gsmpaketi/

Evo, primerjava med vsemi ponudniki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:51:40   
Minka Pobalinka
Hja ni čisto tako...

Mobitel IN Simobil imata enake intervale - 15 sekundne.
Študentski paket pri Mobitelu je 1350/ mesec, Simobilov s partner bonusom je 1000.
Minuta pogovora pri Simobilu znotraj omrežja je 5 sit, na Mobitel pa 22 sit. Pri mobitelu kličeš ZNOTRAJ omrežja za 24,50 sit na minuto..
Pokritost je simobilu 99,4 % na prebivalstvo, pri Mobitelu pa 98%..
Punce - ni vse zlato kar se sveti.. Trenutno je Simobil najbolj ugoden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:52:51   
Minka Pobalinka
Aja.. pa še to - Mobitel ima sms za študente 21 sit, Simobil pa 5 sit.. :pujs:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:56:16   
kofetek2010
:)- je povedala zaposlena pri enem od mobilnih operaterjev :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:57:14   
SašaR
Moj šef ima Simobil pa je ful razočaran, ker ima bistveno slabšo pokritist kot mobitel, jaz normalno govorim po telefonu, on pa sploh nima signala na določenem območju.
Odločitev je tvoja. Meni je bolj všeč Mobitel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:57:33   
Mariposa
Če bi lahko obdržala isto cifro ali naredila prevezavo grem takoj k Simobilu, samo kaj ko je z menjavo gsm številke toliko komplikacij povezanih:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 19:58:43   
Snoopika
Sori - sem mislila, da te zanima preplačniški paket, tako kot imaš na Mobitelu.....
Ker pri predplačniškem ma Si ... 30 sek,,,,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 20:02:52   
Anonimen
Mah itak bi obdrzala se vedno mobitelov gsm in kartico, ker mam itak predplacniski paket pa pac napolnes za 1000/mesec recimo. Ker so MMSji full cenejsi, pravite, da je pokritost bolja itd. Cvekala bi pa samo prek simobila:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 20:03:40   
SANDY
imobil, nikoli več. Tud jest sem tist nesrečnik k nisem dobila nobenih opomonov. Z mami je prišlo do nesporazuma k sem misla, da je plačala račun za simobil in ga ni, sem pa dobila po 5 letih 162 čukov za plačat, pa še to so mi hotl rubt. Mene je skor kap!! In so se mi zamerl ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 20:04:48   
Lianna
Jst mam simobil že kr neki let. Zdej mam orto smart paket. In mam fulll nižje račune...Drugač pa nikol ni blo nobenih težav. Če smo kdaj zamudil s plačilom smo dobil po sms-u opomin. Aja pa nikol nimam težav z omrežjem. Ne v Slovenije, ne v tujini.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 20:28:35   
ninocka
Sploh ne vem kaj naj ti na to odgovorim. :zmeden:

Ce zapravis 5000 SIT na mesec se ti splaca it na narocnino. Orto smart paket je itak najcenejsi, je pa narocnina 1200 SIT (5 sit klici, 5 sit SMSji), da imas klice v M cenej pa je potrebno doplacati se 500 SIT narocnine (opcija mobilni). S partner bonusom se ti zniza narocnina potem na 1500 SIT.

Klici znotraj omrezja, v drugo omrezje in SMS so cenejsi na S kot M. Splaca se ti razmislt s kom najvec govoris in se s to osebo potem dogovorit, da skupaj presaltata, saj ce se npr z osebo x pogovarjas zdej 10 min/dan po 44 SIT (mobi), to znese 440 tolarjev/dan. Na S bi bilo to 50 SIT oz. za isti znesek bi govorila 88 min/ dan.

Pokritost S ni slaba, men se nikjer ni zatajil - to so predsodki se iz zacetka, ko je S startal s poslovanjem in pac naenkrat ni mogel imeti pokrito enako obmocje kot M, ki je bil v prednosti parih let.

Glede placila nekih odklepov (ne vem kera je to napisala) - na S ne placas odklep kartice (ce si 3x napacno vnesla PIN, PUK kode pa nimas, NIC). Placa se edino zablokirana kartica - to pa pomeni, da si morala 13 narobe kodo odtipkat (in ce ti v tolkih poskusih ni v glavo sinil, da je neki narobe s kodo, pol pa tud ne vem?). :zmeden:

Glede neposiljanja opominov in potem rubez - tudi to ni res. Ce zamudis s placilom poloznice, dobis opomin, ce se tega ne placas po dolocenem casu dobis SMS obvestilo, na koncu pa se klicejo. S tem, da ce se kdaj zagusti, se da s fanti na izterjavah prav lepo zment za kaksen odlog placila (ampak se je potem treba roka drzat). Preden gre pa vse na sodisce, dobis pa se ene par opominov, potem je tuki se zadnji opomin pred tozbo in pa se klicejo te, da bo slo vse na sodisce, ce do dolocnega datuma ne placas.

In, ja, sem zaposlena na S. (ce se slucajno kera sprasuje), pa vse to,kar sem napisala, ni blo misljeno kot promocija firme.

Jst sem mela S se preden sem bila tam zaposlena, vedno sem bila zadovoljna in vedno sem klicala cenej kot ostali.

Ribica, ce se bos odlocila vekslat, mi sporoc na privat, pa ti bomo kako lepo cifro probal zrihtat ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 20:43:49   
SANDY
a veš kako ninočka, jest sem bila pri Simobili takoj ko se je ustanovil in takrat sem dobila po 3 položnice v enem mesecu, pol ful dolgčasa nič, pa spet eno. Je bilo vse po kavbojsko, zato sem šla pa tud preč..Po 7 letih so se pa že mogl zrihtat mal!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 20:50:47   
Minka Pobalinka
ninocka a pol sva sodelavki? :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 20:52:18   
ninocka
No, se ena!

Sej ni cudno, ce mamo pa letos poplavo :nosecka: ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Simobil vs. Mobitel
11.8.2005 20:53:40   
Minka Pobalinka
Jp, samo na našem oddelku jih je 6 al 7.. :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?