|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koristna oblačila za novorojenčka
11.8.2005 15:50:54   
Meggi

Po treh letih bom zopet menjavala male cotke in pleničke. Malo sem res v dvomih, kaj potrenujem kaj se splača nabavit da ne leži v omari.

Pri prvi princeski smo neki stvari res nakupli: vozek, jajčko, postlo- smo vedl da bomo še rabl. Male cunjice smo dobili sposojene pa neki malega svojega pa še od kakega darila, pa je šlo.

Zdaj pa ne vem, kaj je res fajn in klk rabiš katerega. Bodije smo nabavl se mi zdiji koristni, pa tiste bombažne hlačke- žabice celo kar do pasa je bolj preprost. Koliko povijaln, kako se res obnesejo BOMBAŽNE PLENICE že od malega, koliko jih rabiš kako jih pozimi sušiti,.... ?

Hvala vsem aktivnim,........
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koristna oblačila za novorojenčka
11.8.2005 16:23:20   
Lunca1
Meni se na začetku najboljše zdijo mako majčke, da ne mučiš dojenčka z vlačenjem čez glavo, pa plišaste žabice ali žabice do pasu.

Jaz sem kupila 5 povijalnih plenic, na koncu pa samo eno uporabila enkrat. ne vem kje nameravaš rodit, ampak npr. na Jesenicah in v Kranju delajo UZ kolkov in če je vse OK sploh ni treba široko povijat. Kar se navadnih plenic tiče, pa po moje tam nekje med 10 in 30. Ne vem koliko si jih potrebovala. jaz sem jih od začetka precej, zdaj pa bolj poredko, ker imamo slinčke in papirnate brisačke.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koristna oblačila za novorojenčka
11.8.2005 16:41:24   
Jančika_
Bodiji in hlačke do pasu so dobra izbira, mogoče še kak pajac, ki ima med nogicami pritiskače.

V Celju tudi delajo UZ kolkov in če je OK, ne rabiš široko povijati - tako da si povijalne plenice raje sposodi ali kupi naknadno, če bo treba.

Tetra plenic sem imela 10 čez glavo dovolj, zelo prav pa so prišle tiste Tosamine obrobljene krpice (jih še vedno uporabljamo za brisane pri jedi recimo).

Glede bombažnih plenic (saj si imela v mislih štorkljice ali racmane, ne) se pa obrni na HuAnito, pri njih jih uporabljajo od rojstva.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koristna oblačila za novorojenčka
11.8.2005 16:53:05   
jazz
Jaz sem tudi bila srečna za podarjene majčke- plajške, ki se zavezujejo zadaj, ker čez glavo ni ravno fajn vleč. Mi je pa žal, da nisem kupila tistega kombinezončka iz celega, ker sem rodila decembra, pa sem vlekla na njega potem plasti volnenih cunjic.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koristna oblačila za novorojenčka
11.8.2005 17:08:23   
bobek05
Jaz oredlagam da kupiš bodije v H & M ali BC - se zapirajo od spredaj ob strani in ni treba nobenih vrvic, pa nič gor ne leze.. Imajo ful dobre, mi jih zelo radi uporabljamo...
Potem je tudi fajn nabavit pajacke - nekaj bombažnih, pa nekaj bolj toplih (ker letos pa res ni bilo nič od poletja!!), obvezno copatke in kakšne nogavičke, pa na kapico ne pozabit..
Jaz imam še eno bolj debelo jopico s kapuco za bolj mrzle in vetrovne dneve, ko smo zunaj..
Mi imamo enih 6 povijalnih plenic (čist dovolj), uporabljamo pa Pamperske, tako da ti glede bombažnih ne znam pomagat - sem slišala dobre in slabe stvari glede teh plenic (npr. da so iz naravnih materialov, pa da otroci nimajo izpuščajo ipd., po drugi strani pa jih je treba non stop prat - pa ne vem kako se to pozimi suši, pa še ti fleki od kakanja baje ne grejo čist dol.. :zmeden: ) - mogoče ima katera same lepe izkušnje z njimi pa ti bo vedela več povedat .. bi pa vseeno omenila, da imamo Pamperske, pa še nikoli nismo imeli rdeče ritke in nobenih izpuščajev :bravo: - pa bolj prakrične so (ni treba prati).. te pa zagotovo več stanejo...

Sicer pa sem se na Štorklji pozanimala in vprašala koliko bi stala nabava takih plenic (toliko da jih imam za začetek dovolj) in je rekla 70 jurjev!!! Pa me je skoraj kap.. Mi je lepo razložila, da se da na obroke plačat, ampak meni se to vseeno zdi TOO MUCH in tako smo zdaj na Pamperskah..

LP

B.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koristna oblačila za novorojenčka
12.8.2005 10:40:36   
asso
Poglej pod forum Oprema za otroke je bila par dni nazaj debata o tem

Lp asso

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?