bobek05 -> Koristna oblačila za novorojenčka (11.8.2005 17:08:23)
|
Jaz oredlagam da kupiš bodije v H & M ali BC - se zapirajo od spredaj ob strani in ni treba nobenih vrvic, pa nič gor ne leze.. Imajo ful dobre, mi jih zelo radi uporabljamo... Potem je tudi fajn nabavit pajacke - nekaj bombažnih, pa nekaj bolj toplih (ker letos pa res ni bilo nič od poletja!!), obvezno copatke in kakšne nogavičke, pa na kapico ne pozabit.. Jaz imam še eno bolj debelo jopico s kapuco za bolj mrzle in vetrovne dneve, ko smo zunaj.. Mi imamo enih 6 povijalnih plenic (čist dovolj), uporabljamo pa Pamperske, tako da ti glede bombažnih ne znam pomagat - sem slišala dobre in slabe stvari glede teh plenic (npr. da so iz naravnih materialov, pa da otroci nimajo izpuščajo ipd., po drugi strani pa jih je treba non stop prat - pa ne vem kako se to pozimi suši, pa še ti fleki od kakanja baje ne grejo čist dol.. :zmeden: ) - mogoče ima katera same lepe izkušnje z njimi pa ti bo vedela več povedat .. bi pa vseeno omenila, da imamo Pamperske, pa še nikoli nismo imeli rdeče ritke in nobenih izpuščajev :bravo: - pa bolj prakrične so (ni treba prati).. te pa zagotovo več stanejo... Sicer pa sem se na Štorklji pozanimala in vprašala koliko bi stala nabava takih plenic (toliko da jih imam za začetek dovolj) in je rekla 70 jurjev!!! Pa me je skoraj kap.. Mi je lepo razložila, da se da na obroke plačat, ampak meni se to vseeno zdi TOO MUCH in tako smo zdaj na Pamperskah.. LP B.
|
|
|
|