Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krvavitve iz neznanih razlogov? 14.2.2011 7:58:16
|
|
|
|
Anonimen
|
pri meni je bilo takole v drugi nosečnosti se mi je tako začel ss- nimam te namena strašit in ni rečeno da je tako pri tebi, iz enga dneva na drugega se mi je pojavil rdeč izcedek, pa sem pred 2 dnevoma bila še pri svojem g ki je rekel da je vse ok , pri tretji nosečnosti pa se mi je tudi pojavil tak izcedek letela sem na pregled dobila to kar ti in ja nosečnost sem prigurala do konca so mi pa tedaj ugotovili da imam hematon in da krvavim od tam. nočem te strašit in ti želim prelepega bejbija pa srečno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2011 8:28:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: krvavitve iz neznanih razlogov? 14.2.2011 8:58:28
|
|
|
|
maktub
|
metulj33.. Ja dr.me je oboje pregledala in je rekla da je wse ok,da tudi mat.vrat je lepo zaprt..z otrokom da je wse ok,da se lepo premika boo,sam grozno me je strah res..ker pri teh štwareh se nikoli neve,danes je jutrh ni pa se komaj w 12t sem
|
|
|
|
RE: krvavitve iz neznanih razlogov? 14.2.2011 10:38:19
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz sem vse do nekje 20. tedna, če ne še malo več, ves čas po malo krvavela. Me je pregledal moj G, pa v P sem bila enkrat čez noč hospitalizirana pa niso ugotovili zakaj. Je bilo pa na koncu vse ok.
|
|
|
|
RE: krvavitve iz neznanih razlogov? 14.2.2011 10:42:33
|
|
|
|
aischa1
|
Pozdravljena tudi jas sem sedaj v 4 nosečnosti krvavela skoraj do 20 tedna in nikoli niso ugotovili zakaj pristala sem celo v bolnici saj se je iz mene ulila kri pa niso ugotovili nič.Sevda sem se ustrašla saj sem pred tem doživela SS prez krvavitve.No seda je uspelo klub krvavitvam in je moj mali mali angelček učeraj praznovala 2 meseca.Želim ti,tudi tebi enega zdravega dojenčka kljub začetnim krvavitvam pa srečno.
|
|
RE: krvavitve iz neznanih razlogov? 14.2.2011 13:05:32
|
|
|
|
eva1
|
Ja pomavadi so krivi hematomi-in ko se kr zlije oz po krvavitvi se ga več ne vidi, ker je že počil...jaz sem v 1 nosečnosti zakrvavela okoli 11 tedna in so videli še malo krvi v maternici ki se je res kasneje sčistila! V tretji nosečnosti sem v 13 tednu zakrvavela, res ulivalo je iz mene, strdki po 5 cm, kr pokalo je po wc-ju, pa sem bila sprejeta na gin. odd. v Lj kjer niso nč videli..in čez 2 dni spet ulivalo..pa so me odpustli, ker tako niso imeli kaj za narest! Potem sem šla k mojem G ki je rekle, da so najvrjetnjeje hematomi, in me še 1x pregledal z UZ in je opazil še 1 hematom ki se je potem ene 5 dni po zadnji krvavitvi sčistil in sem spet zakrvavela! No vsega skupaj sem krvavela tja do 17 tedna, potem se je umirilo, mali je ok, pri porodu so ugotovili vzrok krvavitev in sicer sem imela mrensko pokovnico(žile se niso prav spajale) zato sem krvaveva v tako velikih količinah! Hb se je vse ok končalo!
|
|
|
|
RE: krvavitve iz neznanih razlogov? 16.2.2011 16:43:01
|
|
|
|
bibistar
|
IZVIRNO SPOROČILO: maktub punce a ste tudi ve krvavele in vam niso vedeli povedat zakaj? Jaz sem ze 2x bila pri dr. In me je pregledala in je rekla da je vse ok da res neve zakaj krvavim in imam bolecine.dala mi je buscopan in to je to...krvavitve pa niso vsak dan..v petek sem bila pri njej in danes zespet s tem da danes je malo vec in je bila tudi temna kri..mene je ze sram gor klicat kajti vedno je wse ok ampak mene je ždlo zelo strah,poleg streptokoka se tole zdaj Draga Maktub, počivaj. Tudi bolniško si vzemi, če ne gre drugače. Meni je pomagal teden počitka. V 8. tednu sem zakrvavela. UZ je pokazal, da je posteljica malo odstopila.G-ji niso zganjali nobene panike. 2 dni bolnice, buscopan, kri se je vlekla še en teden, vendar je to bila stara kri, ki je pač počasi kapljala oz. sem se čistila. Potem ko me je G vprašal, ali bi ob tem času morala imeti menstruacijo, sem se spomnila, da bi dejansko - če ne bi bila noseča - imela ovulacijo. Tudi naslednji mesec me je ob ovulaciji še nekaj špikalo, vendar se krvavitev ni več ponovila. Hvala vesolju, ker ti te zadeve res požrejo ogromno živcev. Zdaj pa je MIR. Torej, drži se pa noge v zrak in bodi lepo na easy!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?