bibistar -> RE: krvavitve iz neznanih razlogov? (16.2.2011 16:43:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maktub punce a ste tudi ve krvavele in vam niso vedeli povedat zakaj? Jaz sem ze 2x bila pri dr. In me je pregledala in je rekla da je vse ok da res neve zakaj krvavim in imam bolecine.dala mi je buscopan in to je to...krvavitve pa niso vsak dan..v petek sem bila pri njej in danes zespet s tem da danes je malo vec in je bila tudi temna kri..mene je ze sram gor klicat kajti vedno je wse ok ampak mene je ždlo zelo strah,poleg streptokoka se tole zdaj Draga Maktub, počivaj. Tudi bolniško si vzemi, če ne gre drugače. Meni je pomagal teden počitka. V 8. tednu sem zakrvavela. UZ je pokazal, da je posteljica malo odstopila.G-ji niso zganjali nobene panike. 2 dni bolnice, buscopan, kri se je vlekla še en teden, vendar je to bila stara kri, ki je pač počasi kapljala oz. sem se čistila. Potem ko me je G vprašal, ali bi ob tem času morala imeti menstruacijo, sem se spomnila, da bi dejansko - če ne bi bila noseča - imela ovulacijo. [sm=smiley1.gif] Tudi naslednji mesec me je ob ovulaciji še nekaj špikalo, vendar se krvavitev ni več ponovila. Hvala vesolju, ker ti te zadeve res požrejo ogromno živcev. [sm=smiley1.gif] Zdaj pa je MIR. Torej, drži se pa noge v zrak in bodi lepo na easy! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|