|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   WII
12.2.2011 13:14:15   
honey
Zanima me, kako je s temi igricami za WII, ki jih potegneš z neta. Npr. potegnila sem dol Junior fitness, zdaj pa me zanima, ali to zapečem na CD ali na DVD in kako? Je kakšna posebna fora ali samo dodam vse datoteke in zapečem? Tako kot npr. kakšne risanke ipd.?

Hvala za pomoč

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: WII
12.2.2011 13:48:50   
StrawberrY
Na Cd ali Dvd ne delajo. Razen, če je kakšen star Wii.
Posneti jih moraš na disk in dela vse brez problema. Aja, pa Wii moraš najprej odklenituser posted image ! No sej to verjamem, da si ga, če si iz interneta snela igrice.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2011 14:44:52   
honey
Na disk? Se pravi, da mora biti wii priklopljen na računalnik, ali kako? Ker mi ga imamo zdaj na TV vezanega.

Ja, odklenili smo ga pa oz. je v postopku odklepanja user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2011 9:31:32   
StrawberrY
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Na disk? Se pravi, da mora biti wii priklopljen na računalnik, ali kako? Ker mi ga imamo zdaj na TV vezanega.

Ja, odklenili smo ga pa oz. je v postopku odklepanja user posted image

To je zunanji USB disk, ki je priključen na WII.

< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 13.2.2011 9:32:20 >

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2011 21:08:30   
Ribica **
Rabis ali zunanji disk ali pa USB. Na Cdje ne dela.

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2011 0:06:48   
honey
Hvala za odgovore, smo že ugotovili to. Menda se pri teh wii-jih, ki so bili kupljeni po božiču, ne da več zamenjati nekega čipa, da si lahko uporabljal igrice na CD-jih. Tako je možu razložil tisti, ki nam je to rihtal. Tako da zdaj kupujemo zunanji disk user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2011 21:25:51   
honey
Še nekaj me zanima. Jaz imam zdaj na zunanjem disku posnete igrice (mi jih je posnel kolega). Disk sem posodila sodelavki, da si jih presname, pa pravi, da ne zna. Mi zna kdo pomagat, kako naj to naredi?

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.